Godmorgon 😀

Hoppas ni får en bra dag alla goa människor 😊

Tänkte berätta lite om mig själv idag, mitt missbruk började när ja va 13 år och en kompis bjöd på piller och sprit kände ganska fort efter det att shit ja har hittat min grej. Så från ja va 13 till ca 16 så drack o tog vi piller 3 dagar i veckan men ja kände fortfarande att nåt saknades så bestämde mig för att pröva brass samt amfetamin och hittade genast the missing peace. Jag kände mig äntligen hel, men det vara inte så länge efter det gick det utför ganska fort med både hemlöshet, kriminalitet samt mera droger.
jag tappade kontakten med familj, vänner och flickvännen lämnade mig ( förstår henne ) men ändå insåg ja inte att ja hade ett problem trots att ja hade misst allt och bodde på gatan men vändningen eller starten på min resa mot ett nyktert liv kom runt 2004 då ja åkte på min första behandling men som ja avvek ifrån efter 1 v och valde istället att fortsätta missbruka.

Det va väl lite om mig o min bakgrund :) mera kommer vart efter 😊

Va skulle ni vilja läsa om i min blogg? kom gärna med förslag eller om ni e nyfikna på nåt eller vill ha råd så hör av er ❤️

Mvh J 

Mvh J

  • Inlägg
  • 151 visningar

Gillar

Kommentarer

beckaf
beckaf,
Wow! 🙏🙏
nouw.com/beckaf
bakom_missbruket
bakom_missbruket,
Tack 😊👍🏻
nouw.com/bakom_missbruket