Ta livet med en nypa salt...

Samt tequila och citron

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har de inte uppdaterats på ett tag. Med all rätt för livet har inte klassats som intressant och framförallt ej bloggvänligt på senaste tiden. Men här kommer påskhelgen i ord och ej bloggvänliga bilder:

Torsdag och vårfest. Somliga traumatiserades av kön men vad är inte ett gbg-event utan lite kaos? Medans ena halvan av denna blogg-duo lyckades ta sig in till Park stod andra halvan och blev nekad då man ej va född år 95...(like what?). Då krogade man sig vidare till Peacock där man alltid är lika underbar och älskad av alla (tills i söndags)

Allt mellan fredag till söndag va mer eller mindre ointressant eller för känslosamt (cliff-hanger...?) för att ta i bloggen så vi fortsätter till söndag. Blogg-duon, Skoog och Amin bestämde sig för en dojja på Pea och de va exakt va de blev om inte mer. Träffade på nya som gamla ansikten! Somliga festade som djur och andra som om dem va Jay-Z. Ni får gissa vad vi valde. Om inte både då.... Förlåt för mindre vettiga bilder

Resterande dagar av lovet är tanken att vara en detox-version av sig själv för att klara av dem kommande 62 dagar kvar till studenten. Vi får väll se hur de går. Ha de gott haj!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte göra en recap på helgen som va. Denna blogg ska ju enbart handla om just helgen, så let's go.

Fredag: och solförmörkelse som lämnade mig (Clara) tom av reaktion och ser fram emot nästa om 24 år. Om 24 år är jag 43. Fyfan, hoppas jag aldrig blir 43. Inga bilder från detta dock.... På kvällen satt jag (still me...Clara) hemma i soffan och beskådade min kära fars suckande över Margot Wallström, *spoiler alert* min far är moderat alltså.

Det är detta mode en har när man beskådar vänner som sveper drinkar och svirar dansgolv på Park lane när jag själv sitter hemma utan pengar. (skoja...)

Lördag: och krökdagen för vecka 12. Vi delade en flaska vitt hemma hos Bååthen innan vi klackade vidare in mot stan.

Väl där vankades det en hederlig barrunda för att fira våra kompisar Anna och Malin (GRATTZZ)

Sofie och Anna.

Clara och Gabbi fick någon form av photoshoot-crave och har nu ett 50tal bilder som denna i telefonen...(vad är grejen med alla dessa självisar?)

Sen gick de utför och vi lämnar resterande händelser censurerade.

På återseende nästa helg. Ha de gott hajj!

Likes

Comments

...lite deppig. För de är alltid på fyllan man inser vad man egentligen känner för vissa människor. Fyfan mina vänner. Fyfan. Denna låten beskriver exakt allt just nu

Likes

Comments

Så sitter man hör och ska alltså försöka uppdatera bloggen dragen as a motcherfucker. Kvällen slutade med att en individ (må vara någon av oss som håller i bloggen...)raggade på ett barn (!!!!). En 98a med andra ord. Äe fy på oss. Nästa helg får de bli att byta upp sig och ragga på 88or istället. Kontraster at it's best liksom❤️ /CW

Hopp...här va man officiellt inte intelligenta i alla fall.

Likes

Comments

Likes

Comments

...Jag känner att jag behöver en bib-väska ála Daniel Redgert och Mandy Schulman. Omgående. Over n out.

Likes

Comments