Oppskrift på sjokolade drip


Flere meg som elsker drip kaker for tiden og samtidig irriterer seg over at det finnes få norske oppskrifter på dette? Derfor har jeg bestemt meg for å lage en oppskrift til dere som ønsker dette.
Sjokolade drip
Oppskrift
- 0,50 dl kremfløte
- 100 dronning sjokolade
Utstyr
- Sprøytepose


Kok opp kremfløte til kokepunktet. Ta den av platen og legg kokokesjokolade biter oppi den varme kremen. Rør helt til sjokoladen er smeltet.

Når du skal sette på sjokolade dripen er det kjempeviktig at kaken har stått en time i fryseren først! Grunnen til dette er at dripen setter seg bedre og er med på å gjøre at dripen ikke faller i bakken, men stopper i midten på kaken der vi ønsker den skal sette seg.
Hvordan sette på sjokolade dripen
Leg noe av sjokoladeglassuren i en sprøytepose med en liten åpning eller en liten kake tip. Sprøyt sjokolade dråper rundt hele kaken. Noen lange og noen litt kortere. Resten smører du forsiktig på toppen av kaken. Når du er ferdig legger du kaken i fryseren til den stivner i ca 30 min før du pynter den.