Egentligen borde jag sova...meeeeen imorgon är de utflykt!!!! Nervös som få! Tänk om de händer nåt 😨😨😨. Har försökt alla medel jag har, men nej han SKA FÖLJA MED! Har tom sms:at ena pedagogen (som en psyko mamma) och skrivit jag kan hålla honom hemma. Går de bra att han följer med? Men nej fick inget medhåll där heller! Han ska med! Men tänk om nåt händer och jag inte är 1 minut ifrån?? Nää nu tar jag min ocd och går och lägger mig 😣😭😓😨. Och håll tummarna för Gabba imorgon...och mig 👌😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då va det äntligen dags! I samarbete med vitjul.se glasklar.se kommer min egna insamling.

Klicka på länken 👇👇 och skänk en liten eller stor 💵 gåva så alla barn kan få samma peace of mind över jul 🎅 precis som DU vill ha😘

https://egnainsamlingar.iogtntororelsen.se/fundraisers/jakten-pa-en-vit-jul


https://egnainsamlingar.iogtntororelsen.se/fundraisers/jakten-pa-en-vit-jul

Likes

Comments

Helgen har varit proppfull med beställningar.  Inget jag klagar över 😉.

Så nu mitt i veckan när de varit lite lugnare med bakandet så har jag låtit de vara en liten "fristad" här hemma och ungarna har haft vänner över både igår och idag. Och de bästa är att Gabriel klarat av det!

Han har knappt rört en min när folk kommit och gått. Han brukar få PANIK!!! Han satt tom vid köksbordet idag och åt med alla oss. Det har varit en väldigt tuff start för honom i skolan efter höstlovet, men grym som han är klarar han sig igenom de. Med lite hjälp från mamma ibland. Tänk va lyckligt lottade vi är att jag kan jobba hemma och han har mig 2 minuter bort om de skulle behövas. Och det behövs mer ofta än sällan kan jag lova.
Kanske varit bra att de varit fullt ös så han blir lite trött. För hur trött är man inte om man somnar med tandborsten i högsta hugg 😂
Imorgon är de dags för mig att gå min första autismutbildning. Ser sjukt mycket fram emot...wish me luck 😘

Likes

Comments

Äntligen är de höstlov! Så himla skönt att inte ha nånting att tänka på eller tider att passa.

Skolan förra veckan har varit katastrof för Gabriel. Iaf två av dagarna.

Igår sa Gabriel Mamma kom nu. Jag vill ha örhänge! Och med tanke på att vi har 4 stycken olika salonger i området va det en lätt match.

Nu njuter vi av dom sista dagarna på lovet innan det är dags att börja kämpa med skolan igen på måndag 😣

Likes

Comments

Gabriel har alltid varit en liten tänkare...han tänker på allt, precis allt. Den här veckan är det höstlov och efter en efterlängtad sovmorgon säger Gabriel om man läser Pepsi baklänges och upp och ner blir det is dead...felstavat dock och det visste han ju såklart.

Det tycker jag är fördelen med autism. Problemlösare deluxe den där lilla killen ❤

Likes

Comments

Jag trodde inte Gabriel skulle ha lust att gå och knacka dörr efter en jobbig dag på skolan. Men kämpe som han är så gick han iaf.

Lätt värt att gå runt i kylan och frysa för hans skull.

Och jag måste verkligen hylla en viss fritidsledare i Gabriels skola. Vilken fantastiskt människa det är.

Den människan bryr sig verkligen om Gabriel genuint, lugnar både Gabriel och hans stressmamma 🙈.

Likes

Comments

För ett tag sen var jag med och berätta min historia på glasklar.se och på deras Facebook med samma namn.

Nu vill jag att ni tittar extra noga kommande veckan, julen närmar sig och det finns många barn därute som inte ser fram emot det tyvärr.

Tillsammans kan man ändra det...håll utkik kommande veckan 😁

Likes

Comments

Idag har Gabriel ÄNTLIGEN haft en bra dag! Åh vad jag njuter av dessa dagar. Jag klarar flera veckor av dåliga dagar bara jag får en bra dag här och där.

Sån bra dag att han stanna i skolan HELA dagen och jag kunde få lite kvalitetstid med Stella i Kista galleria nu på kvällen.
Hon behövde verkligen det och jag med!

Nu siktar vi på att resten av veckan ska bli lika bra ❤ fantastiska ungar vad mamma älskar er.

Likes

Comments

Den här måndagen började sämsta möjliga sätt för min lilla Gabriel. Men som tur är har han en mamma som jobbar hemma på vardagarna.
när det blir jobbigt finns jag alltid här för honom. Jag trodde eftersom det gått ganska bra för honom i skolan nu att jag kanske skulle börja jobba lite vardagar bara för att komma hemifrån lite. Men den tanken lägger jag på hyllan ett tag till.

Jag blir så otroligt ledsen av att se hur illa behandlade barn med speciella behov blir. Att de inte läggs ner några ordentliga resurser på dom, att personal inte får utbildning, att man bara tar en person som är fritidsledare och tänker att det ska funka.

Det är STORT inom autismspektrum. Det finns saker att lära sig VARJE dag. Sprid lite autismawerness! Tro mig! Det behövs! Alla barn är lika värda och förtjänar samma chans i samhället. Men tyvärr är det många som glöms bort. Man hamnar mellan stolarna allt för ofta.

Jag förstår alla ni funkismammor/pappor därute som är sjukskrivna för det här det är ett jobb som du aldrig kan stämpla ut från.

Likes

Comments

Produktiv dag. Först fotbollsträning med fikaförsäjlning, följt av tårtbeställning, bowling med hela familjen och middag på McDonald's 🙈

Snart är det en ny vecka och jag hoppas med allt jag har att den kommer bli bättre än den här veckan som varit.

Dags att samla nya krafter, tänka positivt, ha ett låg affektivt bemötande med Gabriel och kicka ignoranta människors ass...GOD NATT

Likes

Comments