SAGOVÄRLD

I september träffades vi äntligen. Min lilla Fotoklubb, och jag. MIn Fotofralla. Jag gick en fotokurs hos Omelett Foto förra hösten tillsammans med ett härligt tjejgäng - och när det var slut så kände jag bara, det får INTE vara slut! Så mycket glädje, lust och kreativitet som dessa tjejer ger mig. Därför frågade jag om de ville fortsätta ses - och det ville de! Allihopa! Jag har även fått med mig en annan kompis, hoppas även hon vill fortsätta. Vi kommer ha tre träffar per år; januari, maj och september för att få in alla årstiderna. Jag kommer sätta olika tema för varje gång vi ses och så hjälps vi åt att ta med rekvisita och fota varandra. Och denna gången var temat "SAGOVÄRLD" och vi träffades för att fota en tidig lördag vid Gunnebo Slott.

En av tjejerna, Tessan, är kläddesigner för Nelly och tog med två ljuvliga klänningar. Den rosa prinsessklänningen fotade vi Elaine i. Som jag älskar att fota Elaine- hon är ett riktigt proffs både framför och bakom kameran.
Elaine var även den som tog med sig mest rekvisita - älskar även att hon går "all in". Vår askungen för dagen! Och jag har funnit en vän i denna fantastiska tjej.

Vi går vidare i Slottsparken och Tessan fotas själv i bröllopsklänningen hon designat själv. Är inte både Tessan och hennes klänning magiskt snygg så säg! Solrosen har jag tagit med hemifrån- odlad på Lillegården.

Även Tessan var ett riktigt proffs framför kameran. Ingen av oss kan sluta fota - allt är bara så perfekt. Modell, kläder och miljö och ingen är lyckligare än jag över att få hänga med Theresia och resten av gänget. 

Vår ängel Theresia. Så vacker och lite smått galen....

"Spegel, spegel..." Du är vackrast!

Tack till Theresia, Elaine, Anna, Johanna som var här denna gången. Nästa gång hoppas jag att Anna W och Maria kan hänga på. Datumet blir 25 januari och temat har ni redan fått...så det gäller det att samla inspiration tills nästa gång vi ses!
  • 633 visningar

Gillar

Kommentarer