Ett Fruset hjärta

Igår var det äntligen dags att träffa min fotoklubb igen. Det är andra gången vi sågs för stylade fotograferingar med tema. Denna gången planerade jag tema: ett fruset hjärta. Den här lördagen var vi 6 stycken inspirerande och kreativa tjejer som träffades. När jag planerade det här i höstas så tänkte jag att vi skulle träffas vid Nääs Fabriker när det var så där typiskt Göteborgs väder. I mitt huvud skulle det vara grått, rått och kargt. Men det som istället mötte oss var en fint ljus, lite sol och plusgrader. Efter en frukostfika tillsammans så var det dags att börja fota. Vi får på nytt träffa vår prinsessa Evangelie. Nu med hjärtesorg. Hennes prins har sprungit till skogs och Evangelie är bedrövad av sorg.
Alltid lite trevande först, men bara efter några minuter så kommer kreativiteten i gång. Vi börjar att fota Theresia vid vattnet. Vackra vackra Tessan. Som jag älskar att fota henne.

Ser ni hur naglarna matchar ballongen. Det är detaljerna som gör det.

Vi får för första gången bekanta oss med Prins Håkan från Kannebäck - han kom till oss i skepnad som en kråka!

Vi byter plats och modell. Anna bär klänningen som Tessan designat. Och jag har hittat ännu en favoritmodell att fota. Ser ni hennes hår - vackrare har jag då aldrig någonsin skådat!

Jag döper bilden till : "The sky is the limit"

Jag döper bilden till: Anna i vassen.

Vi går in en bit i ett skogsparti och Håkan kom på besök igen. En lite stel typ- men jag gillar honom ändå!

Theresia- vilken kvinna och vilken Power! Bilderna ovan ser i första ögonblicket precis likadana ut, eller hur? Skillnaden är bara att Tessan blundar på den andra bilden. Gillar känslan i de båda bilderna. Små skillnader som gör det!

Jag får några sista bilder på Anna i skogen. Ljuset är guldigt och det gör sig så fint till Annans färger.

Det här var ett axplock från det 346 bilderna jag kom hem med. Så otroligt nöjd och glad över den här dagen även om jag saknade Elaine såklart som inte kunde vara med den här gången. Nästa gång som blir den 7 maj hoppas jag att även hon kan komma. Och då har vi något riktigt grymt på gång. Längtar redan....

  • 849 visningar

Gillar

Kommentarer