En grön dörr!

Inlägg i samarbete med "En grön dörr"

Det är fantastiskt att ha kreativa, driftiga och konstnärliga vänner runt omkring sig som inspirerar och imponerar på en.
En sådan kär vän är Lotta Malmros, en vän som jag haft vid min sida sedan gymnasitiden.
Lotta bor med sin familj i Örebro, och tyvärr så kan vi inte ses så ofta som vi vill. Men vi hörs ofta av och vi följer varanandras framsteg på sociala medier.


I dagarna har Lotta öppnat "En grön dörr" tillsammans med några vänner. En grön dörr är en liten nätbutik som graverar och trycker på de flesta hårdmaterial. De har tillverkning på Din Gravyr som ligger på en gata i Örebro, där man finner dem bland gravyr och tryckverktyg. De låter sina produkter få liv genom ord och illustrationer - deras önskan är att beröra och inge glädje och hopp till sina kunder. Och så finns ju deras hemsida www.engrondorr.se också där du enkelt kan klicka hem varor och betala med swish om så önskas.

Den vackra dörrskylten, som pryder vår entré fick jag och Marcus som 40-års present förra året. Och vad kan inte vara bättre än att få något så vackert och personligt som present, man blir ju så glad!

Något jag bara måste beställa mer av är de här självhäftande brickorna med gravyr i svart plastlaminat till burklocken. Då det egentligen står äppelmos på denna burk, så passar den ju inte riktigt till den picklade rödlöken som är i. Skulle egentligen vilja ha sådana här etiketter på alla burkar jag har i kylskåpet, för det är ju så himla smart att texten står uppe på locket och inte på sidan av burken så man inte behöver vända och vrida på burken för att se vad de innehåller.

Nu kan man köpa dessa brickor till kampanjpris för 150 kr (istället för 175 kr) Så gör som jag och köp på dig ett gäng inför skördetiden i sommar.

På hemsidan hittar du fler förslag på presenter till tex bröllop, födelsedagar, till kattvakten elller blomvakten eller varför inte en sommarpresent till dig själv?!

Du hittar även ett rabbaterat pris på den fina retroskylten, som man sätter på sin brevlåda. 

Förr 250 kr, NU 225 kr! 

Löp och köp! 


  • 1 340 visningar

Gillar

Kommentarer