Något jag antar att ingen har missat är att imorgon (fredag) så tar vi elever höstlov, iallafall vi i Skåne. Ska bli så skönt att få koppla av lite, vad det nu betyder...

Har ingenting speciellt planerat på höstlovet mer än att jag och tjejerna har bokat in några dagar för mys, vi tänkte gå ut och käka bland annat och bara få spendera heldagar tillsammans utan stress, välbehövlig och såå kul. För övrigt ska jag inte hitta på så mycket, hade först tänkt att ta en tur till Stockholm men har ingen ork till det too be honest. Känner mig så otroligt utmattad och dessutom skoltrött så detta ska bli en vecka utan att ens försöka tänka på skolan, äntligen.


Fick det oroväckande beskedet att jag har en skriftlig varning i skolan vilket innebär att jag snart inte kommer få mitt CSN (studiebidrag) som vi ungdomar säger och har absolut inte råd med att missa en enda lektion med tanke på min höga frånvaro. Vilket också innebär att när resten av klassen åker till Stockholm i februari så får nog inte jag följa med, om jag har förstått det rätt iallafall. Vilket är väldigt tråkigt. Nu ska jag bara se till att fullfölja morgondagen genom att gå på alla mina lektioner och försöka att få någonting gjort, sedan kan jag äntligen slappna av och ladda upp mig till resterande sju veckorna som är kvar av skolan tills vi sedan går på jullov.

Tiden går så fruktansvärt fort och snart har man avverkat två år av sin gymnasietid. Kan inte bärga mig till studentveckan.

Idag har även jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 18 månader, vilket motsvarar ett och ett halvt år. Grattis till oss ♡

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

WOW Stockholm och WOW storstad. Vilka kontraster man får se när man reser från staden jag bor i upp till Stockholm. Det är så mycket mer mitt sätt att vilja leva och bosätta mig. Så mycket människor, saker som händer hela tiden, inte alltid bra saker, men försöker förhålla mig och prata om det bra sakerna. Där är alltid liv och rörelse och jag som åkt från en liten by sex timmar därifrån blir aldrig uttråkad.

Vi hade en mysstart i livesändningen av Idol, dem som är kvar är hur grymma som helst, dem flesta iallafall. Vi satt på anhöriga lektaren tack vare guldpojken Joakim Jakobsson, den solklara vinnaren om jag får bestämma. Med sin trogna hejarklack som åker 150 mil varje fredag för att stötta vår stora idol. Joakim, du är en stjärna!!! ♡

Helgen bestod utav en utekväll med några vänner på en av Stockholms klubbar, shopping och hemma mys, fartfylld helg med min saknade tjejkompis. Vi räknade på det och kom fram till att det var ungefär 2 år sedan vi träffades och umgicks sist, sjukt!! Man blir så taggad på att packa ihop sina saker i Skåne och flytta upp dit, wish me good luck ;)

Denna resan har nog kostat mig ett par kg dessutom, inte nog med det så kostade mig en ny vinterjacka. Velade lite mellan en Hollies jacka och en Parajumper long bear. Efter många om och men och mycket sökande i vart enda köpcenter efter en perfekt vinterjacka så beslutade jag mig för en svart Parajumper long bear, trots att jag redan äger fyra varma och tjocka vinterjackor. Men kan inte undan komma med att jag är så nöjd och ångrar inte mig en sekund att jag köpte den trots att det sved i plånboken. Hihihi.

Planerna är att dra upp till Stockholm igen redan på jullovet, men då stannar jag nog lite längre. Kommer aldrig få nog av denna stad.

HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL!!!

Likes

Comments

Detta trodde jag aldrig om mig själv, nyskapad blogg (!?)

Detta är dock en av många nystartade bloggar jag haft. Denna har jag för mitt eget syfte, min egen dagbok. inget så pass personligt att jag måste gå under jorda ifall den skulle börjat spridas. Börjar så smått och ska göra detta till någon riktigt fint. Skriva från hjärtat och som att det skulle varit några som faktiskt läser.

Detta är min hemlighet, ingen ska få veta, ingen ska få höra det från min sida iallafall. Att jag har en blogg men om den sprids, så sprids den.

Det ska bli kul att se om några år, om det nu skulle hända att jag faktiskt uppdaterar den. Mest för att kunna se vad man hittat på under åren, under livets gång. Skulle aldrig vilja ha en offentlig blogg så jag inte är en skriv nisse.

Skriver detta med lite skratt i baktanken, vad fan håller jag på med?

HA DET GÖTT

Likes

Comments

Instagram@isabellindeman