helt sjukt va fint väder det är här i Göteborg igår var det 20 grader!! det är fan sommar värme :) Charlie gillar inte värmen så mycket men klär på honom så lite som möjligt ! igår var min systet mamma och gudfadern på besök vsr mysigt efter min syster tog tåget tillbaka till stlm och gudfadern åkte hem igen så tog jag mamma och tomas och lillen en sväng till gunnbos slott sjukt vackert där !! charlie älskat sin vagn han somnar verkligen direkt samt bilstolen :)
idag kommer fredrik och hans tjej och hälsar på sen ska vi nog åka någonstans och ta en promenad med charlie :) viktigt att han får luft och jag motion haha ;) puss becksDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

mitt liv just nu är helt underbart kanske lite enformigt men har en sådan underbar sambo och son!! just nu vilar lillen ham har varit vaken nästan hela dagen så jag ska passa på att äta och sova med för inatt kan bli en lång natt som igår :)!!
i helgen kommer min syster (gudmodern) tomas kompis (gudfadern) och min mamma på besök,
mamma kommer på fredag morgon och då ska jag mamma och charlie ha en dag för oss själva sen på lördagen kommer syrran gudfadern och mamma och äter lunch och träffar charlie, på söndag skall vi bara ta det lungt lilla familjen hihi.
naj nu vakna han haha så mycket för min vilostund ;) puss becks

Likes

Comments

idag har vi varit ute i solen och haft picknick i slottsskogen :)!! men blev en snabb picknick rör lillen ville inte ligga still i vagnen så vi tog en promenad.
sen åkte vi till lejonet och björnen och åt lite glass och nu har vi pyntat påskriset och snart ska vi laga påskmat sen blir det twillight del 2
puss becks

Likes

Comments

idag sov vi ganska länge sen så gick vi på stan :)
lägger inte upp bilder på vår son här för vill ej splasa honon så.
men har köpt ett par nya skor och jeans och en solhatt till charlie :)!! nu är pappan och får thaimassage så jag ser på tv och charlie sover lite i sin spjälsäng :)!!
puss becks
Likes

Comments

just nu ligger jag på akutmottagningen har vatten sten i njuren .. gör så ont så vill dö. Tomas har somnat och ligger och snarkar som en stock och jag kan inte somna ont som fan. kommer förmodligen bli igångsatt inom imorgon puss becks
Likes

Comments

just nu ligger jag däckad i sängen för är så satans trött och illamående..
men idag gick jag upp vid nio och mysade i sängen med bebismagen och älsklingen sen gick han till jobbet då gjorde jag lunch americanpanncakes supergott!! sen gick jag på stan köpte smink ovh solade lite i solen :)!!! gått lång promenad och pluggat såklart haha.
men nu skall jag se på The kardashians och sova .
puss becki
Likes

Comments

idag har jag tagit det lungt pluggat färgat håret sen ah vilat..
ska jag sova för snart dör jag av min ryggvärk.
så skönt att det bara är 13 dagar kvar nu sen är han här <3
godnatt / becks
Likes

Comments

just nu sitter jag och pluggar syn/nervsystem :)
ska färga håret idag hoppas det blir bra nervöös!
men ska äta nu och plugga och hoppas på att värkerna lugnar ner sig :)!
puss becksLikes

Comments

lite bilder från den senaste månaden då jag inte skrivit och bilder på grejer till plutten :)
och juste min bror och hans fru fick barn förr tre veckor sen :)

Likes

Comments

idag gick jag upp sjukt tidigt för skulle till barnmorskan och ta socker och järn halt samt känna klämma och lyssna på magen (bebisen).
det gick super bra han är perfekt:)! jag har lite för lågt järnvärde för äter inte järntabletter.. för mått dåligt av alla tabletter jag provat.

har höga gallsyror också men får medicin för det så imorgon skall jag till barnmorskan igen och ta gallsyror (tidigt på morgonen suck) har jag fortfarande höga gallsyror så kommer jag bli igångsatt på en specialförlossning men har dom sjunkit så händer det inget :) (är i vecka 37+5).
fått lite småvärker igår.. så om min magkänsla är rätt så kommer han inom veckans slut :)!

nu skall jag sätta mej och plugga naturkunskap,
har två lektioner kvar! hoppas jag hinner att bli klar innan bebisen kommer annars så får jag göra det sista pappret på bb ;) ..
puss puss becki

Likes

Comments