Hey alle!!
Her er et lille postkort fra paradise (Aruba) med 29 grader. Her er så skønt!! 🌴

Møs

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Shirt: Zara
Shorts: Mango
Belt: HM
Sunglasses: Celiné
Earrings: Pico
Bracelet: Pico

Likes

Comments

Heyyoo!!

Som i nok havde regnet med, ville der komme en pt.2 af min vinterferie 2018. Og jeg skal, som ret tydeligt vist, til New York!! Jeg glæder mig så sindsygt meget og kan ikke vente. Dette bliver 5 gang jeg er i New York, så jeg kender allerede byen en smule. Men det som jeg synes at der er fedt ved New York er, at man altid kan finde nye kvarterer og nye steder.

Det jeg glæder mig til -

Shopping - Som i nok også kan se på collagen ovenover, skal jeg altså bare have fat i noget fra Glossier. Glossier er et skønhedsmærke, som laver alt fra cremer, til hudpleje til læbepomade. Mærket er blevet meget populært og kan kun købes i New York, eller blive tilsendt til USA og Canada. Glossier er også meget insta-venligt :)) Men der skal selvfølgelig også være plads til andet shopping!

Maden!! - New York laver den mest lækre mad, så det er også noget jeg ser frem til.

Byen - Jeg glæder mig også til bare at opleve byen, jeg elsker at være i New York. Der er så mange forskelligheder i byen, som jeg er helt facineret af!

Jeg glæder mig i hvert fald til at skulle afsted om en lille uge! Og jeg håber at der kan komme nogle fede indlæg op her på bloggen. XOXO Frede <3

Likes

Comments

Heyoo!!

Der er knap 3 uger til vinterferie, hvilket jeg virkelig godt kunne bruge lige nu. Ovenover kan i se nogle billeder af hvor jeg skal hen.. nemlig Aruba!

Jeg glæder mig så meget til at komme ned til noget varme!!

Aruba ligger i det caribiske hav, hvor der er lyseblåt vand, hvide strande og flamingoer!

Jeg lover at tage en masse billeder dernede og håber at der kan komme nogle blogindlæg op dernede fra!

Jeg tager afsted fra d.8-21 februar!! Vi skal dog lave et lille stop i en anden by.. kan i gætte hvor?

Bedste knus Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

Jeg er helt vild med denne pels trend, det ser så fedt ud! Efter saks potts og lignende mærker har lavet deres flotte pelse, har mærker som Mango og Zara lavet nogle alternativer (i en meget billigere prisklasse). Jeg synes faktisk dem fra Mango og Zara er lige så pæne som dem fra saks potts. Så hvorfor give 10.000kr for en jakke når du kan få en næsten magen til i Mango til 800kr?!!

Ovenover kan i se nogle flotte (og pris venlige) pelse, som jeg håber at i finder inspiration i..

Synes I det er åndsvagt at bruge så mange penge, når man kan få "næsten" det samme i Mango og Zara osv. Eller betaler man for mærket og bedre kvalitet?

Hvad synes i?

Jeg håber at i nød indlægget, god jul til jer alle sammen!

XX💋

Likes

Comments

Contains affiliate links

Glædelig 9 decemeber

Jeg er blevet helt vildt forelsket i denne hue fra Acne. Den er så cool! Jeg har tit set folk inde i byen, gå med den. Men jeg har især set den på Instagram, faktisk mest i pink, den synes jeg også er vildt nice. De farver jeg overvejer nu er blå, pink eller gul. Den grå synes jeg også er fin, men en smule kedelig. Jeg vil lige tippe jer om at de kan købes på nuécph.com til 900kr! Jeg overvejer selv at købe en..

Hvad synes i? Skal jeg bestille en?


Likes

Comments

..er jeg en smule stresset. Det her kommer til at blive min nye serie. Fordi jeg synes det er vigtigt at der også kommer noget personligt op på bloggen. Da jeg for det meste kun poster outfits og collager.

Nå men som nævnt, jeg er en smule stresset. Jeg synes at julen er en hyggelig måned, men den er altså også meget krævende. Det er også derfor at jeg ikke har lagt noget op på bloggen i en uge!! Men bare rolig jeg regner med at være back på track efter dette indlæg er lagt ud. Udover julestres synes jeg at ottende klasse er begyndt virkelig at spidse til. Jeg har fået mine standpunktskarakterer, som jeg er nogenlunde tilfreds med. Men udover dem, har vi fået mange store opgaver for. Så derfor forhindrer det mig nogengange i bloggeri.

Jeg glæder mig bare til at julen er ovre, og jeg glæder mig endnu mere til nytår!! Vi har altid haft en tradition med at fejre nytår, med nogle af vores gode venner. I år kan det dog godt være, at jeg gerne ville holde med nogle veninder, det kunne i hvert i fald være vildt hyggeligt. Men nu må vi se hvad der sker.

Tak for at læse med, det gør mig meget glad. Jeg håber at jeg får lavet en masse bloggeri til jer! Bedste julehilsner Frede<3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

Så er jeg tilbage med en juleønsker #2, nu med mine egne ønsker. Jeg håber at i er ligeså forelsket i disse ting som jeg er!! Jeg har blandet prisklasserne, da jeg ved at alle ikke får gaver for lige meget. Priserne ligger derfor fra 350 kr helt op til 4000kr.

Det er jul på fredag og jeg kan slet ikke vente!! Husk at julen handler omkring at være sammen med alle dem du holder af, så gør det!! Tag din veninde, eller mor, ind til byen til en hyggelig shopping, eller cafe tur. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre.

Jeg håber at i fik inspiration med at fylde den tomme ønskeliste ud.. God "næsten" jul hehe.

MØS

Likes

Comments

Contains affiliate links
1// / 2// / 3// / 4// / 5// / 6// / 7// / 8// / 9//

HoHoHo!!

Julen er om knap 5 dage?? Så nu at man skal sætte julemusikken på, og komme i julehumøret. Jeg synes det kan være sindsygt svært af finde ønsker til jul, derfor har jeg tænkt mig at lave en lille serie "julegave ønske idéer", til jer derude som også står med en lidt tom ønskeliste.

Jeg har samlet nogle super flotte guld smykker, som lige kan give prikken over i'et. Hvis du er mere til sølv, men stadig kan lide smykkerne, kan du bare vælge dem i sølv :)) Jeg går faktisk selv kun med sølvsmykker, men kunne godt tænke mig nogle flere guldsmykker. Jeg har ikke selv fået taget mig sammen til at udskifte det sølv med guld, det er en process der godt kan tage flere år, og det er altså også okay..!!

Smykker er en super fin ting at ønske sig, da der er noget mere personligt ved det. Jeg synes da helt klart der er nogle super flotte guld smykker på collagen, som helt klart ender på min julegave ønskeliste.

Jeg håber smykkerne faldt i smag!

ENnJOoy..

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

... Her er 7 ting du SKAL eje i din garderobe.

1. En klassisk læderjakke. Jeg har valgt denne fra Iro som jeg allerede har. Det behøver selvfølgelig ikke at være en dyr en, som denne, men jeg synes at kvalitet er vigtigt! Man kan stadig finde en god en fra Zara til under 1000 kr!!

2. En lækker strik. En tyk og lækker strik er meget vigtigt at have, især til årstiden lige nu. Den kan tages i brug som en slags "jakke" om sommeren, med en lang nederdel på, eller bruges inden under en varm vinterjakke samt et par fede jeans.

3. De perfekte jeans. De jeans du bare ved sidder godt på dig, dem du går i 24/7, og de par jeans du altid hopper i når du har tøj krise. Disse jeans er vigtige, og der er IKKE nogen forkerte jeans, det eneste der er vigtigt er at de er de rigtige for dig. Husk at der er DIG, som skal føle dig tilpas!

4. En blød hue, meget vigtigt til de kolde måneder. Jeg har fundet denne cashmere hue i en flot blå farve, som helt klart kan pifte et kedeligt outfit op.

5. En klassisk hvid skjorte. Den hvide skjorte kan bruges med et par jeans og evt nogle halvhøje sko, det synes jeg i hvert i fald ser cool ud! Desuden kan du bruge den på mange sjove og skøre måder, det er kun fantastien der sætter grænser..

6. Et par sneaks. Sneakers er helt klart min yndlingssko, da den er så casuel som den er. Den kan sammensættes med en fin satin kjole, og bum det ser MEGA nice ud!! Ellers kan man bare tage et bacis outfit på, også et par farverige sneaks.

7. Et par støvler. Støvler et et vigtigt item man skal eje. Om efteråret og vinteren er den virkelig vigtig, for ens fødder skal holdes varme! Der er mange forskellige støvler, deriblandt fest støvler, de kan bruges til finere brug og ellers kan et par normale sorte støvler tages i brug om sommeren med et par hvide shorts og en statement tee.

Håber at i fik lidt inspiration til hvad jeg synes der er vigtigst at have i ens garderobe. XOXO

Også kan jeg love jer for at i aldrig vil ende i denne situation 👇🏽👇🏽👇🏽

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw
Nouw Magazine