Alltså! Det här var på riktigt den godaste "youghurten" jag ätit, jag brukar hålla mig till arlas egna vanilj youghurt, men även den är ju lite söt! Den här är inte allt för söt och den smakar verkligen jordgubbar och bäst av allt!!!

Den har inga klumpar i fast det är en jordgubbsyoughurt!

Och jag måste säga det känns lite bättre att äta något som är vegansk ibland, Det här kan jag verkligen rekommendera!

Planti soyghurt -creamy strawberry!

Jag äter lite hemmagjord müsli till det och lite havregryn i botten.

Likes

Comments

Tusen år senare är jag här. Igen.

År 2016 har snart gått. och vad har jag åstadkommit? Inte mycket faktiskt. Mitt liv rullar på, Vänner kommer och går. Här står jag 1 år sen sist, och jag står kvar. 1 år äldre men inte mycket klokare.
Studenten står som nästa, men efter det, Vad händer sen? Det återstår att se! Men lev i nuet.
Nu sitter jag på en halvobekväm datorstol i ett hus i vilsta, med en halvsovande Freddy i rummet intill, och en trött hund i rummet mittemot. Lyssnar på halvhård musik i högtalarna, - Crooked young ~BMTH -, med en godisskål bredvid mig. Kan det bli bättre? tror inte det!

Inga krav, inget tjat, behöver inte säga något, bara musiken, jag och datorn. (och godiset).

Dagen började med 2 ägg och bacon och te. En prefekt frukost. Sedan en promenad med hunden och nu är jag här. och skriver bara onödigt skit egentligen. Men hur mycket ska man gå in på vad man har gjort på sin blogg egentligen, är det inte bara bättre att skriva något då man faktiskt har något att säga. Det är min tanke i alla fall, så inga krav på daglig uppdatering. Det kommer bara komma mina tankar och mina ord.


Likes

Comments

Igår gjorde jag nytt detox water.

Den innehöll:

1 äpple 🍏 (i små klyftor)

vatten!

super enkelt och gott!

nu äntligen har jag fått en annan mobil! Jag lånar freddys för tillfället. Och den funkar hur bra dom helst! Det är en HTC, en lila, den är hur skön som helst att använda! Skön i handen och så! Det ända negativa är att jag inte kan lagga ner appar utan mina förändras tillstånd, så inget kik eller instagram än.. Men annars funkar den utmärkt. Det är ju bättre att jag har en mobil än ingen alls?

Likes

Comments

Idag är jag osminkad och ny duschad, jag känner lite, kan jag bli fulare?
Som tur är har jag mitt Detox Water, med 2 skivor lime och 2 skivor apelsin i, Den är frisk och man känner sig fräsch när man dricker den, även fast man kanske är jätte ohärlig annars,

Jag ska bo hos Freddys mormor och morfar i kväll, så jag har full packning till skolan..
Hela mitt smink skåp och en full väska. Det var lite krångligt på bussen, men det funkade.. Så vi får se hur jag ska orka gå med det där i någon kilometer.. 😒😂

Likes

Comments

Jag har tänkt länge att testa Detox Water, så nu har jag gjort det så tänkte skriva ut receptet på det här,

Det är för 2 flaskor:
1/3 dels lime (UTAN SKAL)
3 skivor apelsin (UTAN SKAL)
1/5  kiwi (UTAN SKAL) ​

Det ska stå över natten och drickas kall . 

👌✨💋

Likes

Comments