Jag är så jävla arg. Tips, läs inte detta inlägg, måste ha någonstans att skriva av mig bara. Min mattelärare är helt jävla efterbliven. Och då tar jag inte ens i. Så här är det, min klass gjorde ett matteprov och ca. 23-24 i klassen fick F. Även de elever som tidigare haft C i betyg (ink. mig.).

Innan provet pluggade jag flera dagar i ungefär 7h totalt. Jag har aldrig tidigare aldrig pluggat matte och har ändå klarat att få ett C. Provet vi hade nu innehöll uppgifter på andra kapitel. Vi hade prov på kapitel 1&2 i boken Matematik 2b. Veckan efter provet började vi med kapitel 3, och det första jag ser är en uppgift som fanns på provet vi gjorde veckan innan. Frågar min lärare hur det kommer sig. ”Ja, vetdu, det är blandade uppgifter.” Så enligt honom ska jag alltså kunna hela boken för att få ett E i matte.

Lektionen innan provet gick han snabbt igenom dessa två kapitel på tavlan och sa ”kan ni det här så klarar ni provet”, jag kunde ALLT han skrev på tavlan och kände mig lugn inför provet. Sitter sedan på provet och inget av det är med på provet, kände inte igen en enda uppgift, eftersom ALLA uppgifter var från andra kapitel. Tydligen har han tagit ett prov från internet och det är därför det var uppgifter från andra kapitel. HUR FAN GÅR DET TILL.

Några från min klass hade INNAN provet suttit och funderat på en uppgift väldigt länge, de tänkte då fråga honom hur man räknar ut uppgiften. Han verkar inte kunna lösa uppgiften och säger sedan att han tar upp det på lektionen efter provet. Mina vänner säger då ”men om det kommer på provet då?” han svarar då att det inte kommer på provet, han lovar det. När vi väl sitter på provet så ser vi att PRECIS den uppgiften är på provet. Vi klarade såklart inte den uppgiften och frågar efter provet varför den var med på provet, får då svaret ”men jag kunde inte avslöja svaret innan provet”. Ska inte en lärare lära ut saker istället för att se till att vi elever får F på prov? Jag har inte fått se mitt prov ännu och jag är så jävla arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Nu är vi alla elever kallade till de två coachtider vi har i veckan. Låter ganska rimligt eftersom vi failade på provet, MEN vår lärare är inte där på coachtiderna för han ”har andra uppgifter” jaha? och det har inte vi eller? Så jävla dålig ursäkt. ”Men det kommer alltid finnas en mattelärare där”. Ja, den matteläraren ska hjälpa alla elever från skolan som väljer att vara där. Sist hade hon en genomgång med sin klass (matte 1b) i 1 timme och en kvart. Coachtiden är på 1½ timme. Så vi F-elever måste själva försöka hjälpa varandra. Så jävla dåligt system.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! När bloggade jag senast? Längesedan enligt Evelina iaf. Detta inlägg skriver jag för din skull hjärtat.

Vad gör jag då? Jo, sitter på skolan och pluggar matte, om en kvart har jag matteprov. Igen. Andra matteprovet denna vecka, och det första gick skitdåligt. Jag som är hyfsad på matte. Gick dock dåligt för alla. Hemskt ju. Ikväll anser jag att jag har lov, har inget som ska vara klart innan lovet.

Ni har inte missat något i mitt liv så orkar inte berätta. Hehe. Nej vilket onödigt inlägg. Pusshej.

Likes

Comments

Idag fyller min fina vän Evelina år. Grattis till henne! Vad gör jag då denna dag? Ja, det jag fått gjort idag är att jag har skalat potatis och duschat. Duktigt va? Nejmen det blir en mysdag idag och jag orkar verkligen inte anstränga mig. Ska faktiskt äta gomat ikväll också, så jag är glad. OCH Linnea kommer hit ikväll och ser film med mig. BRA KVÄLL.

Tänkte att jag skulle uppdatera idag och detta var det bästa jag fick till, herregud vad duktig jag är. Nej, hejdå.

Likes

Comments

Halli hallå, allt bra me er?
Kom hem för en liten stund sedan, drog hem till en polare igår efter att ja jobba.
Sjukt kul kväll igår faktiskt! Ligger i min säng och åmar mig, uppdaterat min tumblr - lost-kidz.tumblr.com
så gå in å kika om ni vill se snygga dudes me tatts!

Snart kommer Sara Bolay hit, haha både hon å sandra lämnade ALLA sina saker hos mig
i fredags innan vi drog ut och fira Becca that shit CRAY

ikväll är de dags för solsidan säsong 3 fett taggad.
Funderar på om ja ska kötta en pizza idag, hm... what 2 do

Likes

Comments

Hej på er! Asså bloggpaus eller vad? Förlåt. Har som sagt knappt bilder men kan visa några från iphonen, mycket fina bilder, men detta har hänt i mitt liv den senaste tiden:

IMG_0777
Det har helt plötsligt blivit höst?

IMG_0779
Var ensam hemma i fredags så jag tjockade detta och såg film, mysigt.

IMG_0773
Hittat en bra låt (Justin Nozuka – Save Him) samt denna låt: 30 Seconds To Mars – Hurricane – Unplugged

IMG_0774
Bytte profilbild på facebook och såg ovanligt glad ut?

IMG_0784
Spelade Quizkampen med Frida, vi verkar ha samma kunskaper (vilket inte verkar vara mycket..) tror det slutade med att hon vann dock, men det behöver vi inte nämna.

IMG_0785
Läste mitt horoskop helt random, ingenting jag brukar göra, och tydligen kanske jag blir förälskad. Väntar fortfarande.

IMG_0787
Sorterade bilder och hittade denna, skolavslutningen i sjuan. Herregud är enda ordet jag tänker kommentera med.

IMG_0793
Såg på filmen ”Troja” med klassen, fick en egen soffa, underbart.

IMG_0796
Petra lånade min telefon..

IMG_0804
Linnéa visade sin kärlek till mig. Underbar tjej….!

Hade kunnat avsluta detta inlägg med en bild på min trasiga cykel. Har länge varit fel på den, den typ ”vibrerar” eller nåt, hade tydligen punka också, och idag hoppade kedjan av, och eftersom jag är efterbliven och inte kan få tillbaka den så fick jag gå från stan till Haga med cykeln. Damn, vad jobbigt det var.

Likes

Comments

Hej! Idag fyller Frida år, wiiho, GRATTIS! Sjukt fun blogg, inga bilder eller någonting intressant att berätta. Nu är det lov iaf och jag ska slappa hela lovet (och stressplugga på söndag). Har ganska mycket som ska göras inom skolan på lovet. Som vanligt. Men det skiter vi i nu. Denna helg har spenderats hemma och tillsammans med Linnéa, igår åt vi middag och såg på film hos henne. Sen gick jag hem i -2 grader och jag frös seriöst ihjäl. Kommer aldrig palla denna vinter. Har börjat åka buss till skolan nu också, från mamma. Så oerhört mycket lyx på det. Även om jag första gången fick vänta 30 min på en buss som egentligen ska komma var tionde minut. Men som sagt, jag öär glad ändå. Nej men seriöst vilket tråkit inlägg. Hejdå, hörs, nångång. Puss.

Likes

Comments

Det finns ju en uppsjö av olika bloggportaler och Nouw räknas inte som den bästa i alla fall inte enligt starta-blogg.nu . Hur kommer det sig att jag började blogga på Nouw? Den första anledningen var att jag tyckte om designen, sedan tyckte jag om gemenskapen med alla andra bloggare. Så jag hoppas att jag är välkommen in i värmen här… 😉 Skämt å sidor så är det rätt kul att blogga.

Den stora frågan är oftast egentligen bara vad man ska blogga om, det är lätt hänt att ens inlägg handlar om exakt samma saker som alla andra. Det finns inte så mycket utrymme för att vara originell.

Varför bloggar du på Nouw.com lämna gärna en kommentar och berätta!

Likes

Comments

När jag googlar på nätet verkar det som att de allra flesta bloggar använder sig av Wordpress . Varför? Det är både krångligt och fult? När jag använder mig av Wordpress känns det som att jag försöker navigera ett rymdskepp som ska landa på mars, och varje gång råkar jag trycka på fel knapp och skeppet åker rakt in i solen och brinner upp. Det är många som säger att det är enkelt men det håller jag verkligen inte med om!

Det sägs att Wordpress driver större delen av nätet, det borde ju i så fall förklara varför alla sidor är så jekla kassa. Nej nu ska jag sluta att klanka ner på Wordpress, stackaren är ju inte ens här och kan försvara sig. Ajabaja, sånt här är inge bra.

Likes

Comments

Vad många ni är som läser min blogg även fast jag inte uppdaterar. Har inga bilder och därför känns det tråkigt att skriva nåt. Var på stan igår och Birsta idag så kan visa vad jag köpt någon dag. Idag är det fredag vilket innebär festande för många ungdomar. Men jag ska äta tacos till middag och sedan se film med pappa och äta chips, dipp och godis. Haha mys. På måndag börjar skolan igen och jag har väldigt mycket ångest, har så stora uppgifter som ska göras nu i november.

Likes

Comments

Hej! Idag är/var jag sjuk. Kände redan igår att jag var svag i kroppen, illamående och hade huvudvärk. Så var hemma idag. Mår lite bättre nu, blir fortfarande svettig och så när jag sitter upp och mår lite illa, men måste till skolan imorrn, så det får bli så. Har pluggat idag, och imorgon ska det pluggas mer. Gillar livet lite extra ibland. Äh, ville bara uppdatera lite, har inget att skriva och inga bilder. Kul blogg. Nej. Puss.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw