Min man har åkt nu, han åkte i förmiddags. Det är lite konstigt för idag har jag hunnit gjort mer än vad jag brukar få gjort när han är hemma? Kanske för att män kan vara så tjatiga om allt, han knackar till och med om jag sitter för länge på toan! Förstoppning går inte att ha i den här familjen. Haha! Idag har jag gjort en snutte/napphållare , ena sidan är minky och andra är med ugglor. Den andra saken jag gjorde är en skallra/bit-ring och snutte i ett. Tyget är rosa minky och rosa/vita stjärnor på andra sidan. Denna gjorde jag åt min dotter. Det är första gången jag gör en sådan, jag gjorde det lite svårt för mig under tiden jag tillverkade den, nu vet jag hur jag ska göra så jag ska ändra på lite saker till nästa jag gör! Det går naturligtvis att få vilka färger/tyger man vill på både snutten och ringen. Allt är ekologiskt och gift fritt, även saliv avstötande (ringen + pärlorna) . Hoppas mina tyger kommer i morgon! Blir galen snart! Nu ska jag fortsätta gosa med min underbara dotter! Tur att jag har henne hos mig och vovvarna <3 sonen är hos sin pappa. Saknar honom! <3 ha en bra kväll!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kom ett paket till! Inte med mina tyger dessvärre men mina pärlor och annat smått & gott . Mina tyger kommer nog nästa vecka. Känns som om jag har väntat för länge nu, hoppas paketet inte kommit bort, handlar om en hel del pengar. Det skulle inte vara kul! Min syster har varit här sen igår, jätte roligt! Hon har gosat med Holly medan jag gjorde klart en kudde som jag påbörjade för ett tag sen. I morgon så åker mannen till Polen. En kompis och ev min syster kommer och ska hålla mig sällskap någon av dagarna. Ska bli skönt att vara ifrån varandra. Jag tror att vi behöver det just nu. Han ska åka förbi min absoluta favorit butik! Ceremony <3 dom har så otroligt fina baby kläder där! Det är inte billigt men inte så dyrt som en sån kollektion skulle vara i Sverige . Ceremony kommer från Polen. Wojtec tror jag att designern heter. Jag har redan kollat igenom den nya katalogen via hemsidan och tagit bilder på vad jag vill att han ska köpa. Hoppas att han köper rätt! Önskar att jag kunde följa med men vill inte åka när babyn är så liten. Jag tänker inte låta honom köpa kläder till mig igen som jag gjorde en annan gång han åkte dit själv, ni skulle bara se vad han kom hem med, haha! Det var riktigt illa. En skjorta han köpte råkade jag missfärga så nu använder jag den som en trasa i köket. Ja så illa var det. Men till honom själv lyckas han alltid hitta fina kläder! Nu ska jag vila lite, har ont i huvudet! Det har jag nästan varje dag sen förlossningen.
Likes

Comments

Jag kopierar en text jag läste från min grupp på FB. Läs igenom alla föräldrar! Det är en sån viktig fråga.


DETTA BÖR VARJE FÖRÄLDER LÄSA INNAN ETT BESLUT OM VACCINATION TAS! Det är extremt viktigt att veta vad du eventuellt säger ja till samt att du vet precis vilka ämnen som injiceras i ditt barn. En dag kan det vara försent. Det är vi som föräldrar som bär ansvaret för vad våra barn utsätts för! Längst ner i texten finner du innehållet i vaccin som hemlighålls för dig. Detta du kommer läsa här har inte vården fått lära sig någonting om. Därför kan du bara få en sida från BVC. Vacciner har en mörk baksida. Det är ditt ansvar att läsa om den.

Den här texten var det första jag läste efter vår dotter förgiftades och förändrades av vaccinet. Jag har gjort nån liten ändring då detta kom ut för några år sedan. Efter den fruktansvärda verkligheten som slog till likt en blixt av smärta rakt in i hjärtat när vi såg vårt lilla barn ligga i fruktansvärda plågsamma utbrott på golvet och otröstligt skrika ut sin ångest i flera timmar och veckor i sträck. Vitt slem kom upp och kvävde henne nästan och ögonen rullade bakåt. Hon försvann. Tappade talförmågan, ögonkontakten. Hon slutade växa och är idag en väldigt liten 3 åring på 85 cm och 11 kilo. I hennes kläder står 9-12 månader. Hennes huvud har inte vuxit någonting heller sen den dagen. Hela hennes kropp har stannat upp. Hon har den kraftigaste vaccinskadan många sett då hon drabbades både psykiskt och fysikst. Hon blev sig aldrig lik. Hon genomgår både autism utredning och läkar utredningar. Vi kämpar för att få tillbaka det barnet vi födde fram. Det barnet hon förtjänar att vara. Vi har kommit en bit på vägen men har lång väg kvar. Men vad hade då hänt vår friska glada dotter?? Hon hade ju bara fått en spruta som BVC försäkrade var helt ofarlig. Sprutor alla barn i svergie ska ta. Jag läste denna text jag nu delar med er och hela min värld rasade. Jag grät i chock i dagar. Jag skakade och ångesten jag kände i mitt bröst var den värsta tänkbara smärta jag känt. Jag hade sagt ja till att skada mitt egna barn. Hon, det vackraste jag har! Hon som inte kan föra sin egna talan , hon som jag har högsta ansvar för och ska skydda från faror. Min mamma grät. Vi var förtvivlade. Vi läste sanningen när det var försent. Belle var redan skadad. Men min önskan är att andra barns föräldrar ska läsa detta INNAN barnen drabbas. Så kära du, för våra barns skull. Läs vidare. Glöm aldrig bort vilket ansvar du som förälder har. Våra barn behöver oss för de kan inte själva försvara sig.

BETEENDESTÖRNINGAR OCH VACCIN - DEN FELANDE LÄNKEN.

Beteendestörda barn börjar bli mer regel än undantag i Sverige, liksom i övriga västvärlden. Ökningen är lavinartad. Just nu pågår till och med en autism epidemi. I USA får idag 1 av 20 pojkar autism. Vilket är ett av de svåraste tillstånden bland beteendestörningarna. Denna ökning är dock inget nytt fenomen utan har pågått systematiskt i ca 70 år. Man hittar på olika fantasifulla namn på dessa störningar, de vanligaste förekommande är autism , Aspergers syndrom, "bokstavsbarn" dvs. Damp ADHD/ADD. Man vill dessutom hellre skapa nya små drogmissbrukare genom att övertala de redan sårbara och av situationen stressade föräldrarna att ge barnen amfetamin preparat, samtidigt som man ger det faderliga lugnande beskedet att drogen "lugnar ner nervsystemet" Antagligen är dessa industrins hantlangare paniskt rädda för att föräldrarna skall få reda på att det finns ett flertal ofarliga och effektiva orsaksbehandlingar till barnens tillstånd istället. Enligt en svensk undersökning från karolinska Institutet bekräftar de att amfetamin även i små doser kan ge skador och förändringar i hjärnan. Bland annat påverkas minne, inlärning och uppmärksamhet , ironiskt nog är det de funktioner drogen skulle vara till för att hjälpa. Detta är speciellt skadligt för barn som utvecklas.

Det som kanske förbryllar mig mest är inte varför vi har så många beteendestörda barn och vuxna i vårt nutida samhälle utan varför det inte med kraft ifrågasätts VAR ALLA DESSA STÖRNINGAR KOMMER IFRÅN?? Nöjer man sig som förälder verkligen med svävande förklaringar som att "tillståndet är medfött" eller att det är "något i miljön" eller att de helt enkelt inte vet varför så otroligt många barn får diagnoser idag. Då och då läggs det fram olika orsaksteorier från "alternativsidan" - näringsbrister / obalanser, allergier , livsmedelstillsatser samt att skadorna är ett påhitt från industrins håll för att skaffa nya små kunder till sina produkter och tjänster. I detta fall amfetamin och barn psykiatrisk vård. Allt är delvis rätt , men bara delvis.
Det är dags att bringa ordning i orsaks-oredan för att sedan gemensamt kunna gå vidare och uträtta det som borde tagits itu med för länge sedan - dvs att genom orsaksbehandling göra barnen FRISKA! Javisst det stämmer att orsaken är något i miljön - närmare bestämt i kroppens inre miljö. Och detta något är vaccin.

Kunskapen om att vacciner är ineffektiva och skadliga är lika gammal som vaccinets historia, dvs. ca 200 år. En profithungrig vaccinindustri har dock skickligt hållit myten vid liv genom att spela på människors rädsla för sjukdom. Detta är en procedur som är skadlig i flera avseenden; framställningen, tillvägagångssättet vid vaccinering samt vaccinets innehåll. Vacciner är kända för att ge akuta och kroniska, latenta och genetiska skador och sjukdomar, informationen tillåts dock inte ingå i vårdpersonalens utbildning eller komma till allmänhetens kännedom. Det är förståeligt med tanke på vilka följder detta skulle skapa. Det går dock alldeles utmärkt att utbilda sig själv, det finns högvis av material i ämnet. Vaccinationsskadorna är den heligaste ko som någonsin slaktas, eftersom barns hälsa är samhällets i särklass känsligaste ämne. Verkligheten blir därmed svår att hantera.

Mina egna studier av vaccinskador började för ca 12 år sedan, och jag kunde snart konstatera att jag börjat beröra toppen av ett mycket skrämmande isberg. Jag har sedan 1993 arbetat systematiskt och på olika sätt med att förmedla information i ämnet, bl a genom seminarier och översättning av material. De otaliga samtal jag under åren haft med tusentals svenska föräldrar som berättat om sina upplevelser, värdesätter jag mer än något annat. Dessa människor ger mig i princip dagligen en direktrapport från verkligheten som är så obeskrivligt kuslig att inte många skulle tro mig om jag gjorde ett försök till redogörelse. Vi återgår till kärnfrågan : på vilket sätt skapar vacciner beteendestörningar?

Samtliga kroppssystem påverkas, men nyckelorganen heter hjärna och tarm.
1 ) En av de första följderna som konstaterades efter vaccination var hjärninflammation. Vaccin är den största orsaken till hjärninflammation i västvärlden. Symtomen innefattar; ihållande otröstlig gråt, gällt skrikande - ibland i timmar eller dygn (barnet skriker av smärta när hjärnan svullnar) hög feber, dåsighet, tung långvarig dvalliknande sömn (barnet går knappt att väcka), illamående och kräkningar, känslighet för beröring. Andra symtom från centrala nervsystemet är tex yrsel, "slapphet" i muskulaturen, kramper, koma, andningsuppehåll och andningsstillestånd m.m.
Neurologiska förändringar kan uppstå även om den akuta reaktionen uteblir. Beteende- och personlighetsstörningar är ett välkänt tillstånd efter hjärninflammation och tidigt i livet när nervsystemet är långt ifrån utvecklat blir också skadeverkningarna större och mer uttalade än i den vuxna individen. Det kan vara intressant att veta att vaccin används i djurexperiment för att framkalla hjärnsjukdom och hjärninflammation ( och därmed beteendestörningar) samt att hjärnkomplikationer efter vaccination har varit ett känt fenomen i 200 år.

2) Allergier är ett vanligt förekommande symtom hos beteendestörda och övriga vaccinerade barn. Vacciner är den största orsaken till samtliga allergier som dagens barn lider av. Anledningen till detta är för det första att vacciner känsliggör hela hela organismen istället för att skydda mot sjukdom samt orsakar tarmskador som även detta ger allergier genom att tillåta ej nedbrutna ämnen från matsmältningen att passera in i blodbanan. Parasitangrepp är också vanligt vilket kan förstärka det negativa tillståndet. Få människor vet att tarmen utgör en av de viktigaste delarna i immunförsvaret.

3) Vacciner innehåller bland annat kemiska gifter och kända nervgifter (se nedan) som enbart genom sin giftiga natur är vart och ett potenta nog att skada nervsystemet och skapa bland annat beteendestörningar.

4) Hypoglykemi (för lågt blodsocker) samt blodsockerkurva är också ett välkänt fenomen bland beteendestörda barn. Bland internerna på våra anstalter är tillståndet (liksom allergier) vanligt, och symtomen är många, bl a irritation, agressiva utbrott och våldstendenser. Samtliga vacciner påverkar bukspottskörteln (och orsakar därmed också barndiabetes). Kikhostevaccinet innehåller dessutom en intressant komponent som kallas IAP - "Insulin Aktiverande Protein". Detta protein orsakar en stegring av insulinet som i sin tur sänker blodsockret och ger hypoglykemi samt reducerad glukosomsättning (glukos är nervcellernas "bränsle") i exakt de delar av hjärnan som styr uppmärksamhet och motorisk aktivitet. Resultatet blir hyperaktivitet och uppmärksamhetsstörningar.

Vacciner lägger alltså på flera olika sätt en primär grund för beteendestörningar, samt orsakar tillståndet även sekundärt, eftersom en vaccinskadad tarmslemhinna och en känsliggjord organism är avsevärt mindre motståndskraftig för skadliga livsmedelstillsatser samt dagens näringsfattiga kost (vacciner orsakar ofta stora näringsbrister och obalanser).
Att hävda att barnens besvär är påhittade skapar tyvärr enbart förvirring och ilska hos de föräldrar som ser och vet att barnens problem är i högsta grad verkliga , vid förfrågan ådrar sig de flesta dessutom att besvären började efter vaccination.
Det är viktigt att påpeka att läkemedelsindustrin här har kommit på en riktigt brilliant ide; man har gjort något betydligt smartare än att enbart "hitta på" en diagnos för att skapa en marknad för sina produkter. Man har tagit hjälp av ett preparat som är välkänt för att på olika sätt ge primära och sekundära beteendestörningar, marknadsför det så i barnhälsans namn, samt injicerar det vid en tidpunkt när nervsystemet är outvecklat och som mest sårbart, och när barnet är så litet att det inte kan tala om hur det mår.
Jag stödjer för övrigt Basallergiteorin , vilken representerar en från övriga allergier fristående orsak till sjukdom, men den är inte primärorsaken, utan samarbetar ofta med vaccinationsskadorna och förstärker den skadliga effekten ytterligare. Kasein och natriumglutamat som omtalas i basallergiteorin ingår för övrigt redan i vaccinet och injiceras direkt in i barnet.
Om man har en viss distans till ämnet, så är det fascinerande att studera hur ett enda preparat och en enskild procedur kan ge sådana oerhörda negativa effekter på individ, familj, och samhälle. Vacciner är ett kryllande hopkok av kemiska gifter, artfrämmande skadliga virus, främmande proteiner mm.

Svenska myndigheter har medgivit att mycket av innehållet är hemligstämplat (!!), och enligt de brittiska myndigheterna är innehållet "en affärshemlighet"...

LÅT OSS SLUTLIGEN TA EN TITT PÅ DEN DEL AV VACCININNEHÅLLET SOM HITTILLS ÄR KÄNT:
-,01-,025 % vardera av formaldehyd, kvicksilver (eller ersättning #6-feno-oxyetanol, ett protoplasmiskt gift, aluminium, färgförtunning, kylmedel, kylarvätska, färgämnen, rengöringsfenoler, lösningsmedel, borax, desinfektionsmedel, natriumglutamat (ett välkänt nervgift som stressar nervcellerna till döds), glycerol, sulfit- och fosfatsammansättningar, polysorbat 80/20, sorbitol, polyribosylribitol, betapropiolakton, AmfotericinB och andra kemikalier, plus hydrolyserat gelatin, kasein (mjölkprotein) blod och vävnad från döda djur (tex ko, kycklingembryo, apa, får, gris, hund etc.), celler från aborterade människofoster, muterade (mer skadliga) människovirus, förorenade djurvirus (tex SV 40, vilket orsakar cancer hos människor), bakterier, bakteriella endotoxiner, antibiotika, jäst samt DNA från djur, bakterier och virus (som när de injiceras kan införliva sig med mottagarens DNA)
Enbart en (1) komponent i vaccinet är i stånd att ge ca 120 dokumenterade skadeverkningar på kropp och psyke!
Jag tror de flesta nu kan hålla med om att ingen enskild procedur - som dessutom drabbar barnen kollektivt - ens kommer i närheten av vaccinets skador på individen.

Gun Östling Nov 2001

Ännu ett utdrag:


I länken nedan ser ni ökningarna av sjukdomar de senaste åren.

Anledningen till att detta sker är att vi vaccinerar mer, vi förstör vårt immunförsvar och virusena utvecklas snabbare än våra celler. Vi har helt enkelt börja förstöra våra normala processer.

Utdrag från WHO.
WHO is a core member of the Measles Initiative, launched in 2001 to mobilise resources and provide support to the African Region to reduce measles deaths globally. The Measles Initiative has supported measles vaccination of over 395 million children in the African Region through measles supplemental immunisation activities from 2001 - 2008. To date, 40 countries in the Region have been supported to establish case-based surveillance for measles as a strategy to monitor the impact of vaccination activities and to document the reduction of disease burden. Additionally, a network of 36 national measles laboratories and 4 Regional Reference Laboratories (RRL) has been established for the confirmation of measles cases and outbreaks as well as the isolation of locally circulating measles virus strain

Översättning:
Mässlinginsatsen har stöttat mässlingsvaccination av över 395 miljoner barn i den afrikanska regionen genom mässling extra vaccineringsverksamhet från 2001 -. 2008 Hittills har 40 länder i regionen fått stöd för att etablera fallbaserad övervakning av mässling som en strategi för att övervaka effekten av
vaccinationsverksamhet och att dokumentera minskad sjukdomsbördan.

Ser ni att enligt statistiken ökar mässlingen markant ett år efter dessa vaccinationer. Följ bild spelet..

http://www.npr.org/blogs/health/2014/01/25/265750719/how-vaccine-fears-fueled-the-resurgence-of-preventable-diseases

Här är Bill gates svar på varför så många barn i ex Indien blivit förlamade av vaccin :http://m.youtube.com/watch?v=coHf5UEFUl8&list=PLjPplef_K0tw7ut8iXkuOrL56s4zpTblu

Och till sist Linda Karlströms föredrag om Vaccin:

https://www.youtube.com/watch?v=DRDwISNTbsg

Nu blev det mycket information på en gång, men läs gärna igenom det en gång för att få så mycket info som möjligt innan du vaccinerar ditt barn eller ger en ytterligare vaccination.

Jag ska inte vaccinera min dotter & jag hoppas BVC respekterar det.

Nu har jag lite "kött på benen" så att säga.. 

Förlåt om det blev mycket om just vaccin frågan i min blogg som egentligen skulle handla om min tillverkning, men det är oxå   en blogg om mitt liv & mina tankar. Jag väntar fortfarande på mina tyger & materal som tar en väldig tid på sig att komma.

Jag hoppas det kommer idag! Jag kommer vara själv hemma med Holly från i morgon (tor) till tisdag. Sonen är hos sin pappa & min man ska åka till Polen till sin familj där, hans pappa har fått en hjärnblödning.

Jag vill gärna ha något att göra under denna lång helg!

Skriver mer senare ??

Likes

Comments

Jag tänkte berätta hur min andra förlossning var. Min första med min son var lätt hantering och jag fick epidural som smärtlindring (ej lustgas) epiduralen var en räddning! Jag trodde denna förlossning skulle vara ungefär likadan! Men ack så fel jag hade. Det började med en blödning dagen innan. Jag blev undersökt av en läkare som var helt underbar! Frågade om saker kändes okej och brydde sig om mitt välbefinnande. Jag var öppen drygt 1,5 Cm och min cervix var nästan helt utplånad. Hon trodde att en förlossning kunde vara på gång. Den natten hade jag starka sammandragningar till och från , under morgonen så kom dom allt mer oftare, hade lite svårt att urskilja dom eftersom jag haft så mycket SD hela graviditeten. Kl 14.00 räknade jag min första riktiga värk. Jag ringde min man, jag sa att han inte behövde skynda sig utan han kunde komma hem efter jobbet som vanligt. Värkarna började göra mer och mer ont, jag försökte vila men var såklart både nervös och förväntansfull. Rädd var jag oxå. Det var trots allt en månad för tidigt. Vi åkte in vid 20.00 då jag inte orkade stanna hemma längre pga smärtan och värkarna kom regelbundet nu. När vi väl kom till förlossningen kändes det som om lite vatten kom i hissen. Pga det skulle en läkare undersöka mig. Dom satte på CTG som vanligt och värkarna var regelbundna och jag hade även sk "tvilling värkar" jag hade väldigt ont. När läkaren väl kom så fick jag lägga mig på britsen med stort särade ben, han var utländsk och kunde knappt svenska. Han frågade inte en enda gång om jag var okej utan förde in ett kallt instrument i vaginan och kollade bara med blotta Ögat om livmoderstappen var kvar. Han sa - ditt cervix är helt opåverkat. Ingen förlossning är på gång. Saay what?! Varför hade läkaren igår kväll sagt en helt annan sak och framför allt varför har jag värkar om en förlossning inte är igång??! - jag kan inte svara på det tyvärr, ditt cervix är helt opåverkat och man kan ha lite sammandragningar ibland , det betyder inte att en fl är på gång. - för det första VET jag när jag har värkar! För det andra så förkortades min tapp redan i vecka 26 första gången, andra gången vecka 33 och nu igår ! Jag blev så förbannad på honom. Hur kan han säga att jag inte har värkar när jag känner att jag har det?! Blev så besviken oxå. Kände mig förolämpad och förödmjukad , obetrodd. Jag bad honom känna istället på min livmoderstapp. Hur kan han se med bara ögat? Han svarade - jag vill inte sätta igång en förlossning i onödan då det är ett par veckor kvar, därför vill jag inte pilla där. Vid den här tidpunkten blev jag bara mer och mer förbannad, jag skrek på honom, sa att jag kände mig illa behandlad och sen tog jag mina kläder och gick. Dom ville ändå skicka hem oss. Väl inne på rummet kom en bm in och försökte förklara, men för min del så fanns det inte mycket att säga. Han hade ju fel? Jag var så pass hysterisk oxå! Jag hade ju så ont! Jag kunde knappt andas när värkarna kom. Vi åkte hem. Väl hemma gick min man och lade sig. Jag kände mig ensam med mina värkar. Dom gjorde ondare och ondare. Kl 22.30 gick vattnet. Vi åkte då in igen. Vid denna tidpunkt gjorde värkarna så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Vi fick en annan bm som tur var. Men nu kände jag mig ibte ett dugg redo. Läkaten hade förstört allt! Jag fick lustgas men kände mig yr så jag slutade ta den. Det hjälpte inte ändå. Hade så himla ont. Efter en stund kom narkos läkaren in, äntligen! Tänkte jag! Nu kommer det lindra. Hon satte in den och jag väntade.. Jag frågade hela tiden bm när den kommer att verka. Den gjorde aldrig det! Jag kliade mig på benen för att kolla om dom var bedövade hela tiden men det hände aldrig. Iatället blev jag bedövad i överkroppen! Speciellt i höger del och halva ansiktet började hänga! Vad är detta nu? Är det ens möjligt att man kan bli bedövad i överkroppen?? Jag blev såklart rädd men mina värkar började bli så pass starka nu så jag skrek rakt ut! Jag svimmade av smärtan till och med. När jag kom in på förlossningen var jag öppen 4 Cm. Kl 04.45 kände bm och jag var öppen 6 Cm. Sen öppnades jag från 6 till helt utvidgad på 20 min! Allt det där med att lyssna på musik, prata med med min man, gå och dricka varm choklad.. Det fanns inte! Hade för ont! Det blev så Insentivt så jag hann inte med något! Allt gick så snabbt. Dom blev chockade när jag sa att jag ville krysta för sist dom kollade var jag öppen 6 Cm. Men när dom väl kollade var det ju 10 så det var bara att krysta. Och tro mig jag krystade! Jag krystade ALLT vad jag hade! Tog i av hela min kropp och själ! På 7 min var hon ute! Jag ville bara bli av med min smärta. Jag födde henne ståendes i sängen. När jag kände att hon kom ut vände jag mig snabbt om, jag såg på henne.. Min lilla dotter och blev så himla lycklig! Allt som varit släppte jag. Jag var fortfarande bedövad i över kroppen men inget hade betydelse. Smärtan var värt det! Äntligen! Jag mindes hur lycklig jag blev! Min man grät. Har aldrig sett honom gråta förut. Han kysste mig och sa att han älskade mig. Hela rummet var fylld av kärlek. Jag minns inte vilken låt som spelades när hob kom ut men jag minns låten som kom när allt lugnat sig och hon låg på mitt bröst. "Can't help falling in love" med Elvis preasly . Då grät jag, kunde inte fatta att hon var min. Hon var så liten! 2710 g och 46 Cm lång. Det tog flera veckor innan jag landade för allt kändes som en dröm! En underbar dröm! Kan än idag titta på henne och känna så. Det gör man nog alltid. Är så stolt över henne. Är så stolt över mina två barn! Och över mig själv som burit dom trots tuffa graviditeter och denna tuffa förlossning! Jag har fortfarande känningar i höger arm från epiduralen . Jag råder alla gravid att tänka en extra gång innan ni tar den. En av två gånger har jag fått problem. Det var en hemsk smärta att föda utan smärtlindring . Och det var obehagligt att jag blev bedövad på fel ställe. Vad ska man göra nu lixom? Går det att gå vidare med det? Antagligen tar sjukvården inget ansvar. Barnmorskorna reagerade när dom skulle ta bort slangen. Att det satt för högt upp. Nu ska jag kolla på kung av queens ! Rolig serie! Om ni som löser haft problem med epidural , kommentera gärna! <3


Likes

Comments

Idag har hela familjen varit ute på landet hos mamma 💗 vi hjälpte till lite och målade. Dottern var snäll och lugn som vanligt. Vilken tur vi har! 💗 det var skönt med lite åska! Nu är vi hemma och myser. Min son ville ha en stor filt till honom då hans syster har så många så jag ordnade en till honom! I svart minky och med ugglor. Hoppas mitt material kommer i veckan. Väntar på både tyger och mycket mer. Är såå sugen på att pyssla och lägga upp mer bilder här på vad jag gör! Jag är så stolt över mina barn! 💗 dom ger mig sån otrolig kraft och styrka. Utan dom skulle jag inte leva. Hoppas ni har haft en bra dag! Äntligen kommer sommaren med stormsteg! Xoxo
Likes

Comments

Jag väntar fortfarande på mina andra paket så jag kan pyssla. Har lite beställningar så jag kommer få fullt upp sen! Idag har jag varit på föräldrar möte på min sons skola, det är så roligt att höra att han ligger över medel i alla ämnen! Man blir stolt! Kan inte fatta att han är hela 9 år! Tiden bara flyger iväg. Ligger med min dotter i soffan och myser. Hon är 10 veckor gammal idag! Anledningen till att det är så stor åldersskillnad är pga en förlossnings depression jag fick när min son föddes. Det har tagit mig flera år att ta mig igenom det. Kommer skriva mer om det i ett annat inlägg. Detta var något som man inte blev informerad för nio år sedan. Men nu har dom bättre koll. Mår man dåligt efter förlossningen måste man söka hjälp direkt! Inte vänta som jag gjorde. Jag älskar min son så mycket! Han är så lik mig på många sätt. Jag är så otroligt glad att jag fått känna på det här som alla andra (dom flesta) mammor får känna på när man får barn, allt fall på plats för mig, jag kan titta på henne och börja gråta för jag älskar henne så. Varje dag ser jag fram emot att gå upp och börja dagen med henne, se henne utvecklas , gosa med henne och ta hand om henne. Varje dag ser jag något i henne , hon växer , på alla möjliga sätt! Jag tackar Gud för denna gåva, är så otroligt tacksam att hon är här, hon är frisk och hon är min! Jag kan inte begära mer. Om något tråkigt händer så behöver jag bara titta på henne så känns allt bra. Levde jag ens innan hon kom? Jag vill inte att hon ska bli stor! Men samtidigt vill jag se henne växa. Man är så orolig att hon kommer må dåligt, göra sig illa, bli sårad, förlora någon. Ja allt! Det är det värsta med att vara mamma. Man har en ständig oro hela tiden! Jag var hos frisören i morse vi bestämde att vi skulle göra ljusa slingor. Jag tappade massa hår och det känns torrt! Men det blev helt okey! Nu ska jag inte färga på länge! Anledningen till att jag färgade var för att jag fick så mörkt pga graviditeten. Jag trivs bäst blond iaf. Jag hann aldrig göra en kudde igår. Tösen vaknade och sen somnade vi tillsammans i soffan. Nästa vecka kommet säkerligen mina paket och då ska jag både pyssla och sy! Jag visade mina filtar till min frisör idag för hon ska bli mormor för andra gången! Hon blev kär i mina uggle filtar så hon skulle beställa en när dom vet könet 💗 jag gör alla mina grejer med en massa kärlek! Det känns så bra att sakerna kommer användas av små babysar 💗☺️ jag kanske skriver mer senare. Dagen är ju inte slut! Det är så fantastiskt skönt med solen och värmen. Man mår så bra av det! Hoppas sommaren inte tar slut så fort! Xoxo
Likes

Comments

Min lilla gumma en vecka gammal !

Jacko pussar lite :-)

Hehe ja vad ska man säga? 

Märks det att jag gillar ugglor? 

En månad gammal 💗

Holly och storebror John 💗💗

Mor och dotter 💗 man känner sig inte så himla fin efter förlossningen dock. 😝

Syskon kärlek 💗💗💜

Likes

CommentsEtt av fyra paket kom idag. Tyvärr kan jag inte göra så himla mycket med detta. Men jag testade att göra ett litet vagnhänge till Holly. Jag kommer antagligen att ta bort kulorna och pyssla ihop något bättre när mina andra grejer har kommit! Men kunde inte hålla mig!

Jag var hos frisören förut oxå. Jag ska dit i morgon innan föräldrar mötet på min sons skola. Vi bestämde att jag skulle göra ljusa slingor i stället. Det känns lite som om alla har ombre nu för tiden ändå. Inte att jag direkt hade ombre men det var iaf meningen! Hehe! Ursäkta ett rörigt inlägg, skriver ifrån mobilen! Jag måste köpa en ny dator i morgon för den gamla är inte bra alls. Nu ska jag passa på att sy en kudde medans min prinsessa sover så sött. Xoxo

. Detta ska alltså föreställa en ombre. Färgen gick ur efter en tvätt. Får se hur håret blir i morgon!

Likes

Comments

För 9 år sen när jag vaccinerade min son tänkte Jag inte på detta med vaccination.Nu med min dotter så fick jag en konstig känsla över det, jag vet inte om det beror på att jag bara var 17 år när jag var mamma första gången och litade på vad alla sa på BVC eller om jag faktiskt har rätt i att känna som jag gör. Jag kommer nog att avstå med vaccinationen för min dotter. Min magkänsla säger nej. Jag har läst en del om det, det är skrämmande vad man läser! Man ska såklart inte tro på allt eller iaf läsa på fakta om båda sidorna. Jag gick in på youtube och lyssnade på Linda Karlström - hon håller föredrag om vaccin och berättar sina personliga erfarenheter! Min dotter är snart 3 månader vilket betyder att det är dags. Jag har inte fått så bra bemötande på BVC grundat på mitt beslut, hon nästan försöker övertala mig att vaccinera, varför?hon får faktiskt acceptera att vi inte vill, det är trots allt frivilligt. Det jag hört om vaccinets baksida är att det handlar om stora summor pengar, barn kan få hjärnskador, autism (vanligt samtalsämne kring vaccin) hyperaktivitet, hjärnhinneinflammation och mycket mer! Saken är den att alla dom här barnen som faktiskt blivit sjuka tystas ner, vaccin programmet i Sverige styrs av regeringen och många är inblandade, bla så har ett livslångt kontrakt skrivits på miljontals miljontals belopp. Som sagt det tystas ner och så fort man går med sitt barn som reagerat på vaccinet så säger läkaren att det är omöjligt. Det är faktiskt så att läkare har gått emot riktlinjerna och har därmed förlorad sin licens. Lyssna på Linda , hon nämner även ämnen som är i vaccinen, skrämmande. Jag vill ju varken att hon ska bli sjuk utan vaccin eller med vaccin. Med att spruta in massa olika kemikalier och gifter känns fel för mig. Det är svårt. Tänker än på hur vi ska göra. Jag har en sån fantastiskt fin och lugn dotter. Tänk om hon blir förändrad? Jag vet att vaccinet har funnits i många år och har hjälp oss med många sjukdomar ! Men idag har vi så pass bra sjukvård så man ändå kan känna sig någorlunda trygg med det. Jag ville bara skriva lite om detta, vad tycker du om vaccin? Har du tagit reda på fakta? Kommer du ta reda på all fakta? Kan man lita på sjukvården? Vad skulle du ha gjort? Detta känns som om det borde tas upp mer och uppmärksammas mer än vad det gör! Många föräldrar litar blint på BVC , och då vet dom inte ens vad vaccin är. Vet inte om jag ska vara tacksam eller inte över informationen jag läst och hört den senaste månaden. Jag kommer nog att lita på min magkänsla. 

Likes

Comments

Jag börjar mitt första inlägg med en beskrivning av min blogg.

Jag kommer skriva om mina handgjorda kreationer.

Jag tillverkar Baby grejer, Exklusiva baby filtar, ekologiska bit-ringar, napphållare, vagnhängen

& mycket mer!

Allt är ekologiskt, giftfritt och även saliv avstötande!

Tygerna är av högsta kvalité i från USA.

Jag kommer även skriva om mitt liv som mamma.

Jag är en tvåbarnsmamma till en son på 9 år & en liten dotter på 2 månader.

Igår gjorde jag en Blå-på-Blå filt. Jag var först osäker på den mörkblå tyget, men det blev riktigt bra!

Jag lägger upp några bilder på mina filtar så ni

får se lite vad jag sysslar med

Nu ska jag & min dotter gå upp på stan, Jag ska till frisören, var där för två veckor sen &

pakeSkulle göra en "ombre" men färgen gick ur efter en tvätt.

Min lilla tjej är klädd i sin nya blåa Newbie klänning idag!

Jag älskar Newbie kollektionen

Dom finns att köpa på kapphal, ett tips är att bli medlem där, dom har bra erbjudanden ofta!

Jag kanske skriver lite senare, jag hoppas posten kommer med mina paket idag!

Jag har beställt massa tyger och grejer för att tillverka leksaker.

Visst är det kul att vänta på paket man har beställt ?😊


💙


Likes

Comments