​Man hör hela jävla tiden barn, BARN som vill blir smalare och har magrutor, muskler, m.m  WTF???? man hör föreldrar ( INTE ALLA) men vissa att " mitt barn tränar vad gör ditt?" "Oh stackars barn säger inte föräldrarna att det är ohelsosamt att va så tjock?" 

Är ni dumma i huvudet? DET ÄR ETT BARN!! vart fan är samhället på väg? 

som en 10-åring ska vara smal, magrutor helst har senaste mobil och surfplatta... 

Varför kan inte barn få vara barn? visst man kanske ska lära dem att äta salad och sånt men den jävla pressen.... det är så ohälsosamt så det finns inte! Bra betyg och va bäst i skolan ska in på det här... 

jag menar älskar ni inte rea barn om de är mullig och har svårt i skolan? Bara frågar... 

hur vill du att ditt barn ska minnas barndomen? Att mamma och pappa tycket jag var tjock så jag fick börja träna när jag va 8, eller jag fick leka och vara mig själv? tänk på det nästa gång du sätter krav på ditt barn. 

Barn ska leka.. PUNKT! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Arg och jävla ilsken!

Vrf sa du Ja när du menade Nej? har lust och skriva allt du gjort mot mig... för tydligen är det Jag som har gjort fel...! 

Jag har varit lojal och stöttat dig funnits där hela jävla tiden när du bad mig om hjälp så gjorde jag det men ändå har jag gjort fel.... hur går det i ditt hövve egentligen?

hejdå!

Likes

Comments

​blir så fundersam, finns ensamstående föräldrar där ut och de som håller ihop som gärna vill ta en grogg eller 2 så fort de blir barnlediga... WTF? vrf? Varför är det roligt att bli bakis? jag säger inte att jag inte gör så för det är gött att ta en öl om man kan men varenda jävla hälj? kan nån där ute förklara för mig vrf VI tänker så? För jag menar varför lägger vi pengar på det, när vi kan lägga pengar på att köpa god mat eller kläder till barnen/ barnet eller oss själva? 

-Nepp för nu ska vi supa det är så föräldrar/ vuxna gör! jag är vuxen och mogen jag ska ta en sup ist mycket bättre för pengarna! ;) 

VA?!?! 


SVARA nån som kan kan men människans hjärna när det blir så... Tack!

Likes

Comments

Ja ni, nu är det full rulle i mitt liv. 💪

Idag börja vi köra iväg med det större möblerna i min nya lägenhet och lite kuddar och mattor.

I möra bär det av till Dalsland så blir det Far och dotter mys för hela slanten! 😄

för det är jag så överlyckligt glad av att även om vår relation sket sig så finns han för sin dotter. Jag menar vissa mammor eller pappor blir att det inte vill va med sitt barn för att partnen är där, eller att man ser för mycket likheter i barnet hos den andra föräldern... vilket är sjukt egoistiskt. Men vi är bara människor så aa.

Så i morgon ska Lilltösa åka tåg för första gången vilket jag är nervös över och hur hon kommer bli.

och jag som kommer få träffa min kära underbara vän Linn 😃 ska bli så roligt! taggad te tusen och lite till för en mysig familje/ kompis helg 😊

Likes

Comments

Sen jag föddes har jag alltid blivit sviken.

Varför?

jag vet inte faktiskt.

Mina biologiska föräldrar kunde inte ta hand om mig, varför? Finns mycket som ingår men tror inte det var nog mogna för att kämpa för mig.

Kom till en forsterfamilj när jag var 1½ år gammal. Har en mamma, pappa, 4 bröder och en syster i den här familjen. Och så mycket det hjälper mig och finns för mig och jag är väldigt glad för det. För att det finns iaf nån som finns på min sida här i livet.

Under grundskolan blev jag konstant retad, tur jag hade en riktig vän som sket i vad de sa och vad med mig kanske därför jag står på mina ben och fortsätter leva. Hon gick en klass ovanför mig så när hon gick ur 6:an flytta hon till en annan skola som var 2 mil ifrån mig. Så när jag gick i 6:an var ett rent HELVETE för mig. Och nej det var inte fysiskt mobbning utan psykiskt och allt de sa till mig sitter inpråppat i mitt huvud än efter 10 år. Samt under denna tid hade jag fruktansvärt svårt att skriva och läsa men inge lärare trodde eller ville göra en utredning för dyselxi (stavningen) så pluggande var också jobbigt för mig och när jag börja 7:an i en annan skola blev jag mer psykiskt mobbad. så bytte skola och gick om 7:an och gick där till 9:an! i 9:an i oktober blev jag utred för dyselxi (stavnngen) och ja jag hadde de! KUL skit KUL! samt under den tiden på den nya skolan fick jag chansen att lära känna min biologiska pappa som jag inte kom ihåg. Vilket var underbart!

sen fick jag gå IV vilket jag drog mig för att gå till skolan igen och efter jul plugga jag på distans för ville inte gå dit. sen blev det gymnasium för mig hoppa av efter 8 månader flytta hem och sökte till folkhögskola.

haft många killar, yes inte förhållande utan för andra tjänster ``vuxentjänster`` och trodde alla gånger att det kanske var nått speciellt på gång men NEJ glöm det Louise! de ville bara ha din F*t** inget annat! 

och så de här människorna man kallar Vänner dom kan man skita i! falskare människor hittar man inte! usch! 

men killar är de falskaste! de Äckligaste! kommer med charm och sedan sviker de. 

Iallafall börja på folkhögskola med min bästis sen grundskolan och livet var så underbart träffa GRYMA vänner hade sköna lektioner (ville verkligen gå i skolan) fritiden vi hängde, drack och lyssan på musik och ibland blev det jävelskap som bus. 

Blev kär i en kille, han hade den där charmen som man vet en dag blir man sviken. Men det sket jag i. Efter några månader av vårt förhållande blev jag gravid. YEAY! Vi bestämde att behålla det. I 8 månaden får jag besked att min biologiska pappa har gått bort. FAR ÅT HELVETE! Då kände jag att mitt liv rasa ihop. Orka inte, ville inte, kunde inte. (jag blev aldrig mig själv igen). jag blev mer och mer sur varje gång min kille skulle gå ut och dricka (blir det än idag också) på grund av det som hände min pappa. JA! min pappa älska spriten och det gör vissa människor inget man kan rå för, det bara är så. och därför HATAR jag att min kille drack och gick på fest. för vem vet? han kanske än dag också älskar spriten lite för mycket? ingen som vet.

Så kom dagen vår dotter kom till världen, på BB var det bara jag och min dotter där för min kille åkte hem. Varför? behöver vi inte gå in på. Han kom och hämta oss. ju mer tröttare och ondare jag fick destomer bråka vi. Jag orka inte städa och diska och plocka m.m för jag hade ont jag var trött. trött på att alltid finnas där för dom men när jag mår dåligt när jag ville ha en kram då jävlar ville ingen finnas där för mig. FÖRUTOM Linn, Underbara Linn min vän därnere! <3 

JA, och nu sitter jag och vår dotter 20 mil ifrån den jag en gång kalla Min Älskling. KUL, SKIT KUL!

SVKEN IGEN! BRA Louise du lär dig fan aldrig!

Finns  inge kärlek, det är bara ett påhitt för att såra människor. 

för en dag försvinner de om det är döden som tar dem eller att de sviker och lämnar.


Likes

Comments

vissa människor som är 20+ beter sig som dom vore 10.. asså ärligt. De vågar inte stå för de dom tycker och säga det direkt till nån men att prata bakom ryggen en jävla massa skit de är de fan duktiga på!
Och jag skulle lätt lägga era namn på media och skriva om hur falska och äkliga svin ni är, men gör det inte för tycker synd om era föräldrar... så nä!

ja jag är jävligt sur och behöver skriva av mig lite.
godnatt!

Likes

Comments

vissa människor som är 20+ beter sig som dom vore 10.. asså ärligt. De vågar inte stå för de dom tycker och säga det direkt till nån men att prata bakom ryggen en jävla massa skit de är de fan duktiga på!
Och jag skulle lätt lägga era namn på media och skriva om hur falska och äkliga svin ni är, men gör det inte för tycker synd om era föräldrar... så nä!

ja jag är jävligt sur och behöver skriva av mig lite.
godnatt!

Likes

Comments

Hej! Idag va vi på morgonen på babycafe och lekte med andra. Så himla mysigt! nått jag rekommenderar starkt för alla nyblivna mammor om det finns sånt nära er.
Sedan åkte vi hem för att fixa lite för kalas fika för min bror som fyllde år igår! :) herregud vad tiden går så fort! men jisses vad vi har haft kul under uppväxten och lite syskonbarn med det räknas ju!

Så här såg matilda ut på idag.

Likes

Comments

Varje gång jag åker hem till Värmland känner jag det här är mitt hem det är här jag Egentligen vill bo.

Det är i frycken mitt hjärta klappa och i vindarna min själ dansar.

Det är ett magisk känsla jag får varje gång jag åker hem som att Värmlands vindar viskar stanna kvar. jag blir så lugn i mig själv. Det är så konstigt och svårt att förklara men ibland undrar jag vrf flytta jag i från mitt hem, min tryghet, min familj? klaggar inte på mitt liv i Dalsland men det är inte hem det är som att åka på en tråkig grusväg(tiden där) och man bara väntar tills man får vända och åka till sitt hem (Värmland).. Förstår ni? Svårt att förklara men jag trivs inte så bra där med andra ord.

Har fina vänner där men och så med det är nått med själva Dalslands skogar och vägar det är så... så... TRÅKIGT!

så frågan är VAD I HELVETE GÖR JAG?!?!?


Likes

Comments

nu har det gått en månad och 8 dagar sen lill smöla kom ut!

jag är sjukt stolt över mig själv för att jag har klarat av en månad av 216 xD

men jag kan inte fatta hon har inte sagt eller gjort nått men ändå älskar jag henne så fruktansvärt mycket att jag kan knappt kan lämna henne en halv dag. Varje gång hon sover kan jag inte sluta titta på henne hon är det underbaraste, bästa och mest fantastiska jag har lyckas med! Älskar henne och varje dag växer känslor och kärleken till henne och kommer ha riktigt svårt när hon ska flytta ut... :(

Likes

Comments