Okej då har man sett veckans episod av Teen Wolf YAY 

Coach IS BACK  Man bara dog han eller överlevde han? Men han överlevde trevligt trevligt eller nej. Men jag tycker han har blivit snällare på senaste tiden..

ÅÅ Jag visste redan från början att hon var en Banshee redan när hon rymde OMGAAD <3

VEM VAR DET SOM SKÖT MOT ETHAN OCH AIDAN!? Hmm ... vi får väl kanske reda på det i final episoden så spännande så jag dör men lämnade Derek dom bara där :o eller va!?  (/o\) Vet ni vem det kan va pleas tell me I whant to know..

... Jag grät ... inte för att Allison  dog utan för att jag tänkte på Scott som var så dum så att han bara satt där och inte gjorde något...... Först så väntade jag på att han skulle ge henne en kyss och sen bara FLY AWAY  eller förvandla henne till en varulv. Jag trodde att Scott skulle yla efter att hon hade dött ett sådant yl som bara ekade för att han var ledsen. But... no .. Min kompis sa att Isaac skulle dö men jag är tacksam att han inte gjorde det..

Likes

Comments

I helgen har jag jobbat på lite Armor till min cosplay, det var inte lätt min mamma fick hjälpa mig. Jag kunde valt att inte ha armor till min cosplay men jag ville ha det så det blir armskydd, benskydd och axelskydd. Det  var ändå kul att pyssla lite^^.

Likes

Comments

En bild jag har fotat för ett tag sedan :)Likes

Comments

Nej alltså varför växte han upp :c. Haha han är så snygg ändå :> men kommer alltid se Jack i honom...


Likes

Comments

Alltså haha jag vet inte vad det där var för rubrik Ô.Ô... Nej men kan inte bestämma mig om jag ska se den nu eller imorgon 😱 aah. Men aja efter att ha läst  en del kommentarer ovs så är det verkligen spännande.

Likes

Comments

OMG ni ser förmodligen inte på Teen Wolf men det gör jag. #teenwolf #LETMEIN dom som ser på Teen Wolf förstår hastagen #letmein aja lets get to the point. Idag, ikväll så såg jag det 20 onde avsnittet av Teen Wolf tror bara att det är fyra kvar eftersom det är 12 avsnitt i varje säsong/uppehåll och det bli bara mer spännande och mer spännande Omagad .... Spoiler men ja det heter till  mellan prärievargen Malia och Stiles. Jag och min kompis diskuterade innan att alla hade någon att vara med förutom Stiles.. Och så plötsligt HEJ MALIA, men dom är ju så söta tillsammans bara slåss helatiden...


Likes

Comments

X-man, Spiderman, Captain American, Guardians of the galaxy är det ett Marvel år kanske?. En ny Transformers film kan den bli lika bra som dom första, nja. EN ny TMNT film jag som gillar sköldpaddor i action jag måste se den om den är något bra <3.  Man ska ju inte glömma den sista delen av The Hobbiten mhmm fantasy och Kili..

Ni har säkert hört om filmen Robocop och jag ska se den någon gång i veckan vill ni veta hur den  är och om den är sevärd, så kan ni ställa frågor här om ni vill veta något om den.

Ha ett trevligt Bio år <3

Likes

Comments

Jag har så tråkigt så jag håller på att dö, Heidi bara aa let's play LOL men tar tar tid och ladda ner och går jätte segt. Men ja jag har sagt jätte länge att jag ska börja spela det så varför inte. Men under tiden det laddar så håller jag mig till mitt kära Youtube. Kära människor som gör youtube klipp vad skulle vi göra utan er?. NEJ precis inget.

Haha ska nog spela en vända Heartstone medans jag väntar  men aja.  Snackar med Fanny på skype och hon har en kompis som ska till Närcon!, nej jag är inte avis...


Likes

Comments