FUCK säger jag bara.

Och nu tänker ni: ingen bra dag idag eller? Nej det var det fan inte. Kan vi inte bara spola tillbaka till 7.00 och bara leva om dagen?? Gör om och gör rätt liksom.

De suger, att gå till skolan varje dag och varken känna sig omtyckt eller ens gillad. Jag och en av mina vänner bråkar. Vi var fem från början, nu är de tre och jag har en enda vän bakom mig, som för övrigt är bästavän sen barnsben med tjejen jag bråkar med. Det är inte mitt fel att hon inte vet hur man beter sig som en vän, hon svek mig rakt igenom och lämnade mig, usch.

Alltså det bara känns som de dåliga nyheterna bara inte tycks ha någon stopp, de staplas bara på varandra, en efter en. Har tappat all kraft från igår och känner bara att jag inte orkar förklara mer för folk, varför jag är ledsen, varför jag inte orkar ses, varför jag inte orkar göra dessa saker. Intalar mig själv att jag inte är skyldig de någon förklaring alls, det är ju mitt liv. Men det gör de visste, iallafall de som faktiskt gör det.

Aja, jag får ta alla utmaningar en och en och hoppas på det bästa, jag vet ju att jag alltid klarar mig. Nu måste jag faktiskt packa inför kvällens match. Chao

Likes

Comments

hi bloggen

jag vet att detta är det första inlägget på denna blogg och det är väl någon oskriven regel att det första inlägget ska handla om dig, ditt liv och låta läsarna lära känna dig liksom, men jag tänker bara jump right in och visst kan ja lägga ut något inlägg om mig själv lite längre fram, men just nu vill jag bara skriva av mig helt ärligt.

Ni vet när klockan är 01.22 och du bara ligger i din säng och kan inte sova. Alla kompisar sover, eller iallafall de som har ett liv och du har ett prov imorgon som du bara VET kommer gå åt helvete, så nu ligger du bara här i din säng och tänker på allt. Det är jag just nu.

Jag tänker på hur mycket jag känner mig misslyckad, även fast jag vet att jag inte är det innerst inne. Jag tänker på hur trött jag är på allt, allt som är så vardagligt, alla rutiner och bara på hur tråkigt och vanligt mitt liv egentligen är. Sen tänker jag på att jag inte vill att det alltid ska se ut såhär.

Jag är en person som lever på impulser förstår ni, kickar. Det är min grej. Eller det är iallafall någonting som jag gillar att intala mig själv och jag är bara så jävla rädd att jag ska wind up som nån tråkig jävla småstadsmorsa med 3 barn och ett tråkigt jävla jobb. Jag vill aldrig bli sån, och om jag ska bli sån så ska jag fan vara den coolaste småstadsmorsan någonsin och jag ska bo med min crush och vi ska ba live life med våra barn och ha det underbart.

Ikväll har jag bestämt mig för att hur mitt liv än kommer se ut så ska jag alltid vara lika jävla badass och oförutsägbar som jag är nu, och jag ska bara äga. Jag ska bli så jävla bra. Jag ska bli någonting här i världen.

Likes

Comments