Detta har inte jag berättat för någon.
Men det finns en kille som får mig jätte glad, alltså,  han finns alltid där, men när jag började skriva med han så sa jag till honom att jag vill inte ha en pojkvän,  och han kände lika, så vi klicka ganska direkt.
Jag är inte kär eller något i honom men jag tycker ändå om han, sättet som han är på.
Han är snäll, trevligt, underbar, han gillar rätt sorts bilar, han har samma intressen, han är så lik mig på så många sätt bara att han är perfektion. 
En vän för livet.

Kan de bli bättre? Nej det tror inte jag.
Vi får se hur de blir imorgon,  godnatt.

mvh Sanna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ligger just nu hemma hos Andreas! 
det sjukaste hände mig nyss, skrev med en kille som heter Viktor,  jag drömde om han inatt o från ingenstans så skriver han att jag vet att du legat med min bästa vän sebbe,  vart fan kom de ifrån?

höll på dö av skratt!
Men iaf, så sebbe, de som hände jag kan inte ens kalla de för ligg! xD
Iaf så ska ja va här några timmar nu sen så åker jag hem för jag är sjuk..

mvh sanna.

Likes

Comments

Jag borde sova men jag har provat med allt, sömnen kommer inte men får skylla mig själv för jag sov från 06:00-17:30 så kan ju vara därför jag inte somnar..
Idag hände en helt underbar sak, min syster skrev o fråga om jag ville komma till Jönköping,  och jag ska kolla om 4 timmar hur jag jobbar, är jag ledig så åker jag dit redan på torsdag! 
Sjukt underbart!
Jag tar självklart med min hund isåfall!
Jag har inte träffat min syster på snart 7 år, o de gör de bara ännu mer roligare!

Just nu så håller jag på att se filmen modig, jag vet inte varför men jag älskar teknade filmer!

Men nu tänker jag fortsätta se filmen!
skriver mer imorgon!

mvh Sanna.

Likes

Comments

Jag önskar verkligen att jag kunna ändra på mina val, så ångesten o paniken försvann.

Men jag litar för fort på människor som jag inte känner, jag skapade denna blogg, då jag inte vet vad jag ska göra för jag har ingen som förstår, visst folk lyssnar o finns där men det är ingen som förstår, det har gått så pass långt så jag mår så pass dåligt så jag ska få sjuk intyg på att jag bara behöver gå i skolan dom dagarna jag mår lite bättre.

Jag gjorde ett val, jag har polisanmält o jag har sagt precis som det var att jag skickade bilderna till han men att två andra enligt honom "snodde bilderna" o visst den ena har slutat o ångrat sig sa personen till mig (nämner inga namn), men den andra personen som snott bilderna är (hon byter kille o tjej bokstavligen varje dag) mitt ex..

Jag har fått höra av många personer en massa rykten om mig i Gävle sen förra året i November, dom flesta har ju fått bilderna även av idioten och rykterna är helt sjuka..

Jag menar INGEN i Gävle känner mig till 100%, DET enda dom i Gävle gör är tydligen bara att snacka en massa skit, och döma folk innan dom ens träffat o lärt känna en.

Jag vettefan vad jag har gjort som gör att jag förtjänar detta men jag har försökt att prata med dom som jag har namn på men det är ju ganska svårt då även om dom skulle vara 12 år eller upp till 25 år så beter dom sig som att dom vore 2 år i skallen.

Ena bilden fick jag som bevis av en som stod mig väldigt nära en gång i tiden, o andra bilder var öppet så alla kunna se på MIN fb, så långt har dom gått, jag står för att jag tog bilderna o skickade, men jag vill inte att vem som helst ska få se, jag höll på med killen som fick bilderna, men sen blev de knas mellan han o mig, men jag klandrar inte dom för jag vet hur man förlåter, men att dom gör så att jag inte ens vet om jag vill leva något mera, förstör precis allt.

Och då är jag även gravid igen som nästan ingen vet om, sist jag var gravid var i somras då fick jag tyvärr missfall men nu har jag nyss fått veta att jag ska få barn igen, och jag vet inte om jag vill att mitt barn ska få behöva leva i en som kall o falsk värld.

Pappan till barnet är verkligen en underbar kille, visst vi tappa kontakten o jag vet att jag har sårat honom mycket, o att det var mitt fel det som hände, men han finns i mitt hjärta, o jag kan inte ändra på det, det kommer aldrig bli han o jag igen, men en sak vet jag, och det är att han är den enda som inte är falsk, han litar jag mest på. 

Dom andra i mitt liv har jag börjat tappa hoppet om...

Inatt så koka jag av ilska, jag hade go lust att åka till Gävle då jag vet vart ena tjejen bor men jag kan inte riskera att bli polisanmäld igen som för 3 år sen, då gjorde jag även en sak av ilska..

Så jag prata med mina närmaste o dom höll mig lugn tills dom somnade, då gick ja ut o rökte typ ett helt packet cigg bara för att hålla mig lugn..

Jag skapade bloggen för att kunna skriva ut allt som händer, alla mina tanker o allt som gör mig arg, ledsen, glad o ja precis allt.

Finns så mycket mer jag vill skriva just nu men jag känner att jag orkar verkligen inte mera för stunden, kanske senare eller imorgon, men just nu så tänker jag ta ett bad o försöka tänka på annat..

Mvh Sanna.

Likes

Comments