Jag ni, nu har jag varit i Stockholm med mamma och Maja.. Shoppat, har varit på gröna lund, har tittat på det nya X men filmen som va skit bra!!
Kommer skriva mer om hur mina dagar har varit när jag va här och ska vissa några bilder och filmer som jag tog.
Det känns lite tråkigt att inte få se mamma igen men hon kommer hem nästa måndag den 9:e Juni så nu har jag något och längta efter :D
Har pratat med Jennifer och hon lever fortfarande, Yuppi!! Hahaha... nämen kommer va kul och komma hem där det är tyst och lugnt, gå mitt i vägen och inte bli påkörd XD Ooo badass hahaha..
Har det bra alla fina människor som har läst detta :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej, igår flygdde jag och Maja till Stockholm och vi ska va här i 5dagar kommer inte hinna blogga men om jag tänker efter så är jag inte så duktig och upptate!!
Nämen vi lämmade lilla Jennifer ensam i Zombietown (Strömsund) så hoppas hon överlever..
Ha det bra nu, vi ska det iallafall??....

Likes

Comments

Idag så var det SM final för herrarnas och för damernas. Handboll SM final såklart ;)
Sävehof vann mot Skuru med 38-20 :) Hahaha såg på aftonbladet att Sävehof har vunnit 8 gånger de senaste 10 åren!! Det va inte så jätte rolig SM final för damernas tycker jag, Sävehof är mycke bättre än Skuru då tänker jag på deras förvar och anfall men tycker att Skuru gjorde en bra match!
Själv så hejar man för Lugi både herrlag och damlag så blev inte så glad när Alingsås vann mot Lugi med 34-32.. De va så när!! 3minuter kvar och då gör Alingsås mål (33-32) surt sedan när det va bara 1minut kvar gjor Alingsås mål (34-32) inte kul..
Men ja..

Stor GRATTIS till Sävehof & Alingsås och tack för två spännande matcher! :D


Kommer en bild när Sävehof vann föra året :)

Likes

Comments

Faan.. har haft feber och hosta efter matchen i torsdags...
Febern gick bort i förgård som tor.. just nu knarkar jag halstabletter, känner mig så jäkla badass nu..
Har inte haft inspiration eftersom jag har inte kunnat tänka tydligt och har typ sovit mer än 10h men ska försöka göra Dag2 idag men lovar inte!! Mina ögon svider så vi får se om jag kan och orkar :)

Likes

Comments

Unga killar som haft det tufft i livet som kan få ut den genom sång. Det är så himla fint. Tycker det är så himla tuff och göra en låt om något som man själv har varit med om, mobbning. Tycker ni bore ta 8minuter och se detta


Likes

Comments

Första serimatch hemma och vinst med 1-0 mot Krokom.
Jätte bra spelat tjejr!! Trots att det regnande, blåste som fan och att planet va inte så jättebra så va det en riktigt kul match. Nu taggar vi till nästa match på torsdag, mot vilka(?) vet jag inte men kan ta reda på det imorgon. Nu är kan jag knapp gå så det känns ju bra. Det betyder att man har kämpat bra eller så har man dålig kondis... Få hoppas att det första haha
Nämen nu ska jag sova imorgon är det skola igen...
Har det bra :)

Likes

Comments

Ojoj.. det va länge sen jag skrev här.. Men det har hänt så mycke, för mycke så jag kan inte skriva om det men en vän till mig har nyligen dött så hade inte så lust och blogga då

  • Har gjort en lista va jag kan blogga om dem här dagarna så kolla här nere!! 😊

Dag 1 : Något som berör mig

Dag 2: Min/mina idoler, förebilder

Dag3 : Några filmklipp som alla bore titta på

Dag 4: Youtube.. (tänker inte skriva vad den handlar om)

Dag 5: 5 saker som alla bore tänka på

Ja jag vet dem här va inte så roliga ämne och skriva om men hittar inte på något bättre. Jag börjar imorgon!! 

Har det bra foak!

Likes

Comments

Tjo, äntligen FREEDAAAG!! Vet inte men den här vecka har gott ganska fort men är ovanligt trött.. Nu myser jag framför tv:e och ser på Let's dance och hoppas att Benjamin vinner men har ett känslan att Staffo kommer vinna Le's dance, om hör på allas åsikter men nu hoppas jag på att Benjamin vinner allt!! 😃

Ja ni har inte så mycke och säga idag, imorgon har jag en tränningsmatch mot killarna från Tåsjö och vårat lag har inte bestämt någon målvakt så jag får PANIK

.. 😱

Likes

Comments

Jo förgår så fyllde jag år..15 bast!! Pappa va tyvär inte hemma när jag fyllde år så då frågade jag Maja om hon kunde sova över tills på onsdag. Hon sa ja så efter skolan cyklade vi hem och gjorde ordning där hon skulle sova och allt. Jag tänkte inte att hon skulle göra något stor, bara en vanlig övernattning.

Nästa morgon (6maj) så vakna jag av att jag hörde några sjunga då står Maja och Jennifer med en tårta som har extra socker på. Tänk dig det första du ser när du vaknar dina bästa vänner som du har kännt jävligt läng med en TÅRTA som va jätte gott när du fyllde år. Börja nästa grina men va så trött så jag gjorde det inte. Hella dan va awesome fick god mat som Maja lagade och änu mer mat.

Så här såg tårtan innan vi åt upp den, bild av Jennifer :)

Likes

Comments

det va länge sen jag la ut ett inlägg här. Imorgon kommer jag säker lägga ett inlägg imorgon nämner inte vad det ska handla om kommer bli 'super' ;) Nämen nu ska jag sova :))

Likes

Comments