Nyt indlæg

Aktiv?

Information

Sociale medier!

Tv-serier<3

Information

Hey Guys<3

Jeg er så ked af det, men jeg har ikke været ret meget aktiv, her på det seneste. Men jeg har simpelthen haft det lidt hårdt personligt.

Jeg har så meget skole, med eksamner og nogle møder, men nu har jeg fri lidt, så nu ser jeg mit snit til at skrive et bloginlæg til jer. Det hårdt, at fokusere på sport, blog og venner/familie i fritiden, det kan godt blive lidt stramt, men jeg prøver virkeligt, alt hvad jeg kan <3

Jeg prøver alt, hvad jeg overhovedet kan for, at skrive noget til jer mindst en gang om ugen, ellers har jeg altid min Instagram...

De kærligste hilsner Baandrup<3


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys<3

Jeg har valgt, at skrive om, hvordan folk opfører sig overfor andre, igennem de sociale medier.

Der er meget med det i medierne lige nu, med folk der har delt nøgenbilleder/videoer af andre.

Jeg synes, at det er et meget vigtigt emne, at snakke om... Det er åbenbart ikke alle, som kan finde ud af at opfører sig lige godt overfor andre. Der er nogle der undervurderer de sociale medier og tror, at de ikke vil finde ud af hvem der startede det, men undervurder dem ikke,fordi de finder altså ud af det lige meget hvad..

Det er hver femte teenager, som bliver mobbet på det sociale medier, men.... 50% af mobbeofrene er faktisk selv skyld i det,selvom de ikke selv ved det, har de enten, sagt, skrevet eller gjort noget, som andre har misbrugt imod dem. Der kan gå flere år fra, at du har kaldt én noget, som ikke var meningen til, at de bruger det mod dig, men det er jo ikke ens betydning, med at det altid er din egen skyld, men det kan være.

F.eks er der lige nu en video af børnepornografi, rundt i medier, men lad nu vær. Du skal ikke misbruge din ret til de sociale medier, det kan ikke betale sig. Det går også ud over dig selv. Så hvis du bliver udsat for noget eller har set eller hørt nogen, som er eller noget der deler noget af andre, som de ikke har fået lov til, så meld det for pokker. For det kan hurtigt blive strafbart.

Jeg har også altid synes, at mobiler er forbudt i omklædningsrummene til idræt og andre steder, hvor der er folk der klæder om. For selvom du bare tager en hurtig snap, hvor du tror dem, der er på billedet har tøj på, kan der hurtigt være noget du overser, og personen du sendte snappen til, lægger mærke til det, og tager det screenshot og sender det til nogle venner, som så sender videre og videre. Så kan det altså ikke stoppes igen, og det kan faktisk gå så galt, at du kan blive forbudt, at arbejde med børn.

Det er sindssygt alle dem, som misbruger de sociale medier, og gør noget ulovligt.

Jeg synes også, at det er hjernedødt dem, der skriver med en fremmed, og de så bliver enige om, at mødes, så viser det sig, det er en pædofil eller noget lign. Så vær nu på vagt. For det er faktisk bevist at 50% af det personer, som der bliver kidnappet eller voldtaget, har været fordi de har stolt på nogen, de har skrevet med, men det så er sådan en, der kun er ude efter nyt kød. Det er forfærdenligt.

Jeg heldigvis ikke selv oplevet sådan noget, men jeg er kun heldig, for det kan ske for alle. Men hvis du bliver mobbet, krænket eller lign. så sig det til dine forældre, og hvis det er tilfædlet, så meld det til politiet. Men pas nu på.. Inden det er forsent for de fleste, som begår selvmord, er fordi de ikke delte deres problemmer med andre og blev krænket så meget, at de ikke så en anden udvej, men der er altid en bedre vej, bare del dine problemmer. Nu siger jeg BARE, men jeg ved godt, at det ikke er ret nemt, men gør det, ellers går det så galt, og der er kun én måde, at stoppe det på, og det er at dele ens oplevelser og problemmer med andre

Intet menneske har fortjent,sådan nogle ting, heller ikke bare fordi man ikke kan lide personen, så er det altså bedre, at lade personen være i stedet for, at begynde at skrive krænkende ting. Der er altid en bedre mulighed end mobning. Men det fleste der mobber, er tit nogen,som har brug for opmærksomhed, eller som ikke har det godt derhjemme, og gerne vil gøre sine forældre stolte, ved at mobbe.

Tænk for du handler, det kommer du længst med<3

De kærligste hilsner Baandrup<3

YOU'RE NOT ALONE!<3

Likes

Comments

Ved godt, det er et mærkeligt blogindlæg det her. Min veninde synes, at jeg skulle skrive et blogindlæg, omkring tv-serier, hvilke der er gode og hvilke jeg har set. Jeg har valgt, at skrive om hvilke jeg synes der er gode på Netflix. Så jeg laver en top 10, med serier på Netflix, og så laver jeg "måske" en med top 10 på Viaplay.

Det er virkeligt svært, at rangliste de forskellige serier. Men jeg tror jeg har den nu, nogle af de serie deler også de forskellige pladser. F.eks. kan Nowhere boys og The originals godt dele 4 pladsen, hvis de kunne det, men så mange serier, kan jeg ikke finde til det.

Nogen vil nok også spørge ind til hvorfor Gossip Girls eller Stranger Things ikke er på listen, men det er simpelthen fordi, at jeg ikke har taget mig sammen til, at se dem endnu. Det er selvfølgelig super ærgeligt, for så ville de nok være på listen. Folk taler så godt om dem, men jeg er meget kræsen med serier, så det er slet ikke sikkert, at jeg kan lide dem.


NETFLIX:

  1. Shadowhunters.
  2. The 100.
  3. The vampire diaries.
  4. Nowhere boys.
  5. The originals.
  6. Riverdale.
  7. Pretty little liars.
  8. Teen wolf.
  9. The carrie diaries.
  10. Jane the virgin.


Der kommer også nogle top lister på sange, film, m.m.

De kærligste hilsner Baandrup<3


Likes

Comments

Information

HEY GUYS<3

Jeg valgte at skrive blog,fodi jeg gerne vil dele mine holdninger, meninger og erfaringer omkring forskellige ting.

I kan kontakte mig over instagram, hvor i kan stille spørgsmål, komme med forslag eller bare have et indblik i mit liv.

Jeg synes også det ville være sjovt, at lave noget, hvor man kan følge med i hvad jeg laver. Så var en blog jo det helt perfekte valg, fordi youtube ville jeg ikke kunne overholde, med at filme, redigere og opload. Her kan jeg bare skrive, se igennem og trykke "DONE". Jeg er heller ikke vild med, at nogle udstiller sig selv på youtube.

Men nu har jeg taget mig sammen og startet en blog. Bloggen fylder heller ikke hele min hverdag, som det ville hvis det var youtube. Men instagram fylder meget,og det er jeg rigtig glad for. Instagram kan jeg dele mit liv i billeder og små video'er, hvor bloggen er i skrift, for det meste.

Jeg vil prøve at blogge så tit som muligt, men da jeg har lidt mange lektier, bliver det svært at blogge hver dag, men hveranden, kan jeg nok godt. Ellers har jeg Instagram hvor jeg poster billeder eller video'er hver dag, og det bliver jeg ved med. <3

Men kom med forslag, spørgsmål, eller bare en kommentar. I kan stille alle mulige spørgsmål, det kommer jo andpå hvad du vil vide.

De kærligste hilsner Baandrup<3


Likes

Comments