Godmorgon på er! Idag vaknade jag runt åtta och startade dagen med lite yoga. Sedan 30 minuter på träningscykeln och 20 minuter rygg + axlar.

Så nu blir det dags för frukost och efter det ska jag ta tag i städningen av mitt rum, det är inte så fint som det borde vara.

Likes

Comments

Hallå där! Hur tycker ni att jag lyckades med att uppdatera? Ja, jag vet..

Men, några saker har hänt. Resan till Berlin med klassen är planerad och den 13 Mars åker vi, nu den första mars är det 100-dagars och jag har hållit i träningen 1 månad. Jag har även fått en ny mobil, IPhone 6, innan hade jag en 5c som höll in i det sista.

Denna vecka är det sportlov och jag ska försöka vara så produktiv som möjligt. Städa, tvätta sminkborstarna, träna innan frukost och ha en spa-dag för mig själv. Som jag skrev så är det 100-dagars på onsdag och temat är "Till Havs", enligt mig så var detta ett svårt tema. Men man kunde inspireras av Hawaii, så jag köpte mig ett blommband. Förhoppningsvis tar jag flera och bättre bilder som jag kan dela med mig av.

Likes

Comments

GLÖMDE BORT ATT PUBLICERA INLÄGGET, DETTA SKULLE VARA UTE DEN 17 JANUARI

Hej!
Har inte lagt upp någonting på grund av att jag glömde min datorladdare i skolan förra veckan och har inte haft något batteri kvar eller tillgång till en annan laddare.

Men i alla fall så var det 150-dagars förra veckan i Tisdags (10 januari). Jag och de andra i klassen gick som vanligt i skolan och slutade klockan kvart i tre, så jag sprang ner till bussen och skyndade mig hem. Väl hemma började jag med att äta och duscha, sedan började jag sakta att fixa hår och smink. När allt var klart och det började närma sig att åka så packade jag ner allt som behövdes under kvällen, så som biljett, legitimation, alkohol och ögonfranslim!


Vi startade kvällen hos en i klassen som bor i Gävle, vi dansade, körde drickspel och taggde igång kvällen. Runt halv elva drog vi mot Slick där festen var denna gång, temat var Flower Power! Jag hade iallafall super kul och längtar till alla andra fester som kommer vara under detta halvår.

Jag tog knappt några bilder då jag för det första var stressad innan jag skulle dra och sedan tänkte jag inte på det. Men här är några jag lyckades ta.

Likes

Comments

För ungefär 10 månader sedan så fyllde jag 18 och åt en tidig födelsedagslunch med två av mina vänner. Det var det sista inlägget jag skrev, sedan gav jag upp med både träning och bloggandet. Men nu så känner jag att det faktiskt är dags att ta tag i kost och motion för att bli pigg och må bra igen. Jag kommer därför att använda mig av denna blogg som en typ av anteckningsbok, för att hålla motivationen uppe.

En annan sak jag vill göra är att skriva om massa roliga saker som kommer att hända nu de kommande halvåret, för det är så att jag ska ta studenten i år!! Så det kommer att vara 150-dagars, 100-dagars, resa med klassen, studentkryssning, 50-dagars, bal, studentvecka och självaste studentdagen. Detta kommer jag att skriva om, ja om jag kommer att hålla i bloggandet så länge vill säga.. Wish me luck!

Likes

Comments

Instagram@bbacklundd