Header

Först och främst, HEJ!

Nu var det nästan en hel månad sedan jag bloggade, jag som trodde jag skulle vilja börja blogga, anyway. Det har typ inte hänga ngt kul denna månaden sedan jag sist bloggade. Vi har typ snackat betyg i skolan, det går väl bra, jag har höjt mig i tyska resten behåller jag tror jag. haha. 

Just nu ligger jag i min säng och kollar på HSM hahah, lite #tb  på det, men det är faktiskt rätt kul.

Nu ska jag dra och käka kvällsmat. hare gött

Likes

Comments

​Oj, det var nästan en hel vecka sedan jag skrev här. Jag som sa till mig själv att jag skulle ta tag i det här med bloggandet även ifall ingen läser. haha.

Om jag ska vara helt ärlig så har det inte hänt alls mycket under denna veckan jag inte har skrivit. Jag har spelat golf, jag har varit med kompisar, jag har pluggat, jag har varit väldigt trött. Ja, det har som sagt inte hänt så mycket.

Igår så hade vi avslutning med innebandyn (laget + föräldrar) det delades ut lite priser osv. Sedan var det tränarnas tur att säga tack osv, då fick jag veta att min pappa ska avgå som tränare. Jag blev faktiskt väldigt ledsen, han har liksom funnits där sedan jag började vilket var år 07. Så han har tränat oss i 8år, vissa har svårt att förstå hur det kan kännas ledsamt osv. Men det var det, för han hade liksom inte förvarnat mig hemma eller liknande, utan jag fick veta det samtidigt som alla andra... Men det ska nog gå bra. Vi får väl se hur länge till jag fortsätter med innebandyn eller om jag lägger av.

Men nu bort från det, imorgon tror jag att jag ska vara med Linus, Linus och Lovisa. Det är inte helt säkert ännu, men vi får se. Jag hoppas det för annars har jag inget att göra, ahaha.

Men nu ska jag gå och käka för jag ska till träningen snart, får se hur det går med tanke på mitt knä.

Kram!

Likes

Comments

I skolan så hände inget särskilt, allt var som vanligt. Det jobbiga var att vi skulle gå igenom satsdelar igen som vi sedan skulle använda på tyskan, vi har redan gått igenom det på svenskan i typ ett halvår, så det var riktigt jobbigt.

Efter skolan så stack jag hem, vi slutade vid 14.25 idag så vi slutade rätt tidigt - vilket var skönt. Men jag stack ju hem då som sagt, och gjorde mig en kopp te med hallonsmak (jättegott verkligen) och en smörgås. Sedan satte jag mig och kollade lite på youtube, och kollade på lite kläder, skulle se om jag kunde hitta något att ha på mig på skolavslutningen. Men jag fick bara vara hemma till 15.45 för sedan skulle jag vara hos Skin, när jag skulle cykla dit så blåste det jätte mycket, jag höll på att trilla av cykeln + motvind, och sedan så spö regnade det... Ingen mysig cykeltur. När jag var där så tryckte hon sönder mitt ansikte och la en jätteskön ansiktsmask. Det är verkligen inte skönt när hon trycker, men vill man vara fin så får man lida pin. Jag har verkligen sett skillnad redan efter dessa tre gånger, jag ska gå nästa vecka på onsdag också, en sista gång. När jag var klar där så var klockan i alla fall 17.00 så då fick jag skynda mig hem och var hemma vid kanske kvart över. När jag var hemma så hann jag inte mer än att gå på toa och byta tröja innan jag skulle åka iväg till golfträningen, det var första golfträningen jag har varit på. Det var faktiskt jätte roligt, vi slog lite, både med järn och träklubba. Jag fick iväg några bra bollar i alla fall, när vi var klara där så fick vi alla varsin bok som vi skulle läsa lite i. Jag har läst några sidor, tror jag ska kunna läsa ut den tills nästa träning (på lördag). Denna träningen är då för att kunna få ta grönt kort.


Men nu ska jag käka och sen så måste jag skriva klart min svenska text och göra lite på digilär (so sida).

Ha det bäst!

Likes

Comments