Oj såg nu att jag inte bloggat sen i fredags, dåligt av mig men jag har haft fullt upp! Idag jobbar jag 16-21 och nu innan sitter jag med näsan i pluggböckerna och sen ska de städas här hemma! Skönt. Jobbar ikväll sen är jag ledig fram till söndag kväll! Nu måste jag fortsätta men vi hörs. Stay tuned!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Blir ett ganska sent första inlägg idag, jag har nämligen först jobbat 7-12 och hinner inte riktigt med på morgonen när jag ska fixa mig själv + barn, lämna på dagis mm... Direkt efter jobbet åkte jag hem och gjorde ett listening test för skolan. Så det är klart. 25 av 29 rätt så är skapligt nöjd! Allt detta gjort innan halv 2 så liksom knappt halva dagen hade gått när alla "måsten" va klara :) känner att det är en bra dag idag. Sen ska jag passa på att visa er mitt nya inköp också :)

Jag som aldrig använder klocka har faktiskt köpt en klocka. Reb'l fleur by Rihanna!
Kunde inte motstå för den va så snygg, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Är så trött. Sovit ca 3 timmar och så typiskt när jag faktiskt ska jobba ikväll! Jobbar mellan 15-21! Kommer bli Helt slut senare! Nu sitter vi & slöar i soffan till någon film på SF-kanalen: Sixten. Vi hörs sen!

Likes

Comments

Nu har mina 🐌 kommit! Jag är helt i extas! Vissa tycker: vafan är de för hobby, Gud va äckligt men nej! Dom är helt underbara! ❤️

2 av 4 leveranser har kommit!
Så mer snäckor/sniglar är påväg!
Just nu har vi 🐌 invasion i vårt kar och de är helt underbart. Varför va som alla andra o bara ha fiskar i ett akvarie. Vanligt = tråkigt!
Här är snäckor och räkor favoriterna!

Det som är så underbart med snäckor är att dom finns i så många olika varianter, olika färger och är så söta! Mina bebisar ❤️ kolla bara på mina nya rosa små krabater ❤️❤️🐌❤️🐌🐌❤️🐌🐌🐌❤️🐌

Likes

Comments

Suttit ute och gottat mig hela dagen idag också ✌️dock körde Jag på T-shirt idag o jösses vilken bränna jag har! Nu är jag iväg och jobbar till klockan 7 så nu blir inte mkt mer solande idag! Men hu så gött väder det är ❤️ min årstid är här 😀❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Iskall juice på altanen med shorts & t-shirt! Kan det bli härligare ? Känner att vi har en bra start här idag. Och att Kelly sov till halv 9 gör allting bara bättre!

Dagens outfit. Kjol och T-shirt och tydligen mammas gympadojjor! Haha! ❤️✌️

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan och tittar på svenska Hollywoodfruar, och halvgråter över min smärta! För såhär ser jag ut nu!

Ahjjjjjjjjj! Bilden är ändå ingenting! Fyfan! Jag fryser och de bränns och svider.. Allt på en o samma jävla gång samtidigt!

Likes

Comments

Alltså jösses va varmt de är här idag! Nu har vi Sandlådelek i bara långklänning och barfota och innan de va det vattenlek på altanen ❤️ underbara unge! En skitig unge är en lycklig unge. Kläder kan man tvätta och ungar också så varför inte skita ner sig? ✌️😀

Mitt tips till alla mammor:
Sluta va rädda o överbeskydda barnen för att kladda eller skita ner sig. Ett barn måste få leka, kladda, smutsa ner och ibland ramla och slå sig. Barn måste helt enkelt få leva!!!

Vissa mammor lindar in sina barn i bomull och låter dom aldrig göra något. Det är barn och inte dockor på en pedistal! Barn ska LEVA!!!

Likes

Comments

Det är inte dåligt med färg jag fått i ansiktet ser jag nu.. O på bara en dag!

Likes

Comments