Hej finaste!!

Idag har det inte hänt så mycket för jag är sjuk. jag hade feber i morse och sen har jag ont i huvudet. Så jag har bara suttit vid datorn och Netflix. jag ber om ursäkt för ett lite kortare inlägg idag men jag hoppas ni mår bättre än jag  iallafall. ha en fortsätt bra kväll.

hej då!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Alla!

Idag har jag haft en så mysig dag, för det mesta med min syster. Vi har kollat på en massa filmer på Netflix. Jag var åter igen uppe hos min farmor och farfar och träffade min kusin och faster som var på besök. Sedan mot kvällen fick jag köttgryta till middag, vilket var så gott! Efter de tog jag tag och tränade en timme med syrran, kändes så bra efteråt. Nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sova. Ha en jätte bra kväll, puss och godnatt.


Likes

Comments

​Hej finaste!

Ja, de här blir mitt första inlägg på bloggen så de kanske blir lite stelt, haha! Jag har iallafall haft en jätte mysig dag då jag var hos min farmor och farfar och träffade min kusin. Vi badade och hade roligt tillsammans. Jag fick jättegod middag också, kött och småpotatis med bea. Nu sitter jag och kollar på film med min syster och äter godis. Mysigt! Ha en fortsatt bra kväll, puss.

Likes

Comments