What's up daydreamers, idag kämpar vår irländska ikon/superstar/kung/ninja Conor McGregor i en lightweight fight mot Nate "the fgt" Diaz i UFC kl 06.00 svensk tid. Vi kommer att skåda denna match på TV då vi inte hade möjlighet att ta oss hela vägen till MGM Grand i Las Vegas, Nevada.

"Winners focus on winning. Losers focus on winners." -Conor McGregor

-Dan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shoutout till http://www.nouw.com/emmafranssons

Hon är en mycket ung fager flicksnärta i sina yngsta månader, många undrar om hon kanske tillochmed åldras bakåt. Vad et jag, har bara sett henne på internet ett par gånger. Men min största dröm vore att denna fagra flicka ger våran blogg en shoutout nån vacker dag.

-Leo

Likes

Comments

Tb till när jag och 2 goda vänner, Fitness Tom och Casper var ute för att försöka komma på meningen med livet. Vi tog en båt vi hittade någonstans vid vattnets gräns till de fagra landskapet, vi satte oss och började ro ut i det vilda havet. Det våran resa hade som mål att upfinna var att hitta meningen med livet.

Vi hade med oss lite snuggles från lidl och cola, för att kunna stärka tankarna. vi rodde ut till mitten av de stilla havet för att finna os or, och komma bort från civilizationen, sedan började vi tänka.

Om vi fann meningen med livet, det lämnar vi till oss själva.

-Leo

Likes

Comments

Om ni vill ha tips på hur man får stora biceps och låg fett procent på kroppen så rekomenderar jag starkt att fråga senpai Tom Schayha. 
Ni kan nå honom på kik: Tom716

Likes

Comments