Hello!

 

Idag var vädret jätte trist :( Regn och moln. Vid klockan sju gick jag och min syrra ut och sprang en runda, så uppfriskande. När vi kom hem åt vi o städade lite sen åkte vi till nova och köpte ett par fotbollsskor till mig :) Bild kommer imorgon för jag har inte hunnit ladda in bilden på min data och pallar inte skriva från min mobil, hehe. Imorgon ska jag inte göra något förutom att träna fotboll inför en cup. 

 

Puss Elin :* 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår kväll kom jag hem från Serbien.
Jag var ju där i två veckor.Jag åkte bil dit och det tog typ 35 timmar. Efter att vi hade varit i Serbien åkte vi till Slovenien och var där i två dagar, hotellet vi bodde på var as fint. Det var jätte varmt. Jag firade min förödelsedag i Serbien och jag blev jätte nöj med sakerna jag fick :) nu pekar jag inte skriva mer för jag har skrivit om detta en gång för allt försvann.

Puss Elin :*Likes

Comments

 Tjeena!!

Imorgon så är det min födelsedag och å fyller jag 13, alltså blir jag tonåring :) Jag önskade inte mig så mycket saker men jag längtar endå till imorgon! Sen på söndag så ska jag ha vuxen kalas, för släkten alltså! :) Och sen på kvällen vid 9 så ska jag flyga till Turkiet och vara där i 2 veckor! längtar så mycket, vill till solen och värmen! :) Jag har inte bloggat för jag har inte haft nåt att skriva om men jag kommer lägga upp imorgon vad jag har fått. Nu ska jag kolla lite på tv och leka med Milton (min katt) så ha det bra, hejdå! :)

Kram Lina :*

min älskling

dom e min typ *idoler* eller vad man ska säga, favorit skådisar! <3 <3

 Mitt hotell :) <3


Likes

Comments

Hej!

imorgon bär det av till serbien i 2 veckor :) det ska bli så roligt och härligt men jag kommer ändå att sakna mina kompisar här i sverige. Jag ska åka bil så det kommer ta typ 1 och en halv dag. Igår så fick jag en *Liten* födelsedagspresent av min mamma och låtsas pappa. Det var en IPhone 5 så jag är jätte glad . Nu när jag ändå lägger ut detta inlägget kan jag passa på att lägga ut kläderna som jag har köpt. Skriver nog imorgon innan jag åker.


Puss Elin :*

Det är en till tröja men den är hos min pappa :)

 

 

Likes

Comments

Tjena!

Idag har jag inte gjort så mycket bara chillat. Igår så var jag på Nova så jag får väl lägga upp på det jag har köpt om någon dag + det jag köpte på Öland, Jag har inte haft tid att blogga på länge så jag har inte kunnat lägga upp de bilderna. Nu på sommar lovet kommer jag inte kunna blogga så mycket för jag ska utomlands och lite så enlightened För någon dag sen gjorde jag dip dye men nu så har jag duschat och lagt inpackning så jag tror den har gått bort, Ni får bild på det. Imorgon ska jag till min mamma i en vecka så jag får se vad som händer då. Inte så intressant inlägg men aja Hejdå!

 

Puss Elin :*

Detta är några bilder sen Lina gick på fotboll och jag vill att hon ska börja igen 
Likes

Comments

Tja!

Jag har inte alls varit på humör för att blogga  men nu så. För någon dag sen åkte jag till öland för att få träffa min släkt. Igår var jag och shoppade lite i böda. Lite fick jag iallafall med mig hem :D Idag så ska jag åka ner till färgestaden och va hos min andra moster, Jag har varit hos min ena moster. Först ska vi lämna sakerna i ders hur och sen trar vi till Kalmar så att jag kan träffa min barndoms kompis lite och typ sova över med henne, så det ska bli jätte kul. Jag har inte några bilder så det får bli en bild sen jag och Lina var ute och tog lite bilder. Det kommer bild på det som jag har köpt om någon dag. Nu måste jag sluta för jag mååste packa ihop mina saker. Hejdå!

Puss Elin :*

Likes

Comments

Jag har typ inte hunnit blogga sen midsommar och pallar inte skriva allt om midsommar men vi hade en stor fest med 60 personer så här kommer massa bilder. Och jag fick en katt på lördan efter midsommar så det kommer bilder på han också, han heter Milton och är typ 13 veckor :)

Kram Lina :*
 

Miltons bur

åker i bagage luckan när vi kör (jag och Elin) dan efter midsommar

Leker med kusinernaInnebandy på midsommar med allihop

Midsommarbilder

Polis bil på Ica dan innan midsommarJordgubbar till midsommar

Midsommar bilder


Milton

 Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått en katt som jag har velat ha i nästan 10 år nu! Vi tror att det är en kille så den ska heta Milton, så nu är jag och Elinpåväg hem med min älskling för hon ska sova hos mig så hon följde med. Nu ska vi hem och ska göra den bekväm eller vad man säger! Detta är den bästa dan i mitt liv!Likes

Comments

Heej

jag lyssnar på musik nu och gör en lista till midsommar, för vi ska ha en stor fest och det ska komma 60 st så jag och min syrra ska fixa musiken. Den ska hålla på i typ 6-7 timmar så det blir många låtar, men nu så såg jag att det har kommit ett nytt PLL avsnitt så nu måste jag kolla på det!!! Om ni ska kolla på en serie så kolla på Pretty little liars! Den är skit bra :) Skriver nog imorgon, hejdå! Jag tog lite bilder som har varit uppe innan :)

Kram Lina :*

 

Likes

Comments

Hej 

Nu är vi på siba med två kompisar :) 

Vi bloggar från deras dator :) nu ska vi gå hejdå!!!

Puss & Kram Élin & Lina :*Likes

Comments