Imorgon åker vi.  Planet till Stocholm går 17.30. Sen blir det finland.

Nu ska jag hem till min lilla lägenhet och packa , plugga m.m. Fick ett utbrott på hundarna i morse så vill helst inte ha något med dom att göra på några timmar... Tog visserligen med mig Kiara , men hon är en annan sak. Hon är alltid lugn och bara är ! Andvänder knappt koppel på henne, inte ens mitt i stan. Hon är nästintill perfekt.Mamma ska ha vovvarna när vi åker, vilket alltid känns tryggast ! ¨Nej nu måste jag få lite vettigt gjort !

                                                                                             Puss  ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen...

Fredagen spenderades i ett garage ! För det första fick magnus tjata hela dagen på mig för att jag ens skulle följa med. En timma blev plötsligt en hel kväll. Får igentligen skylla mig själv , efter mitt förhållande med Mattias borde jag veta att 4 timmar  för mig är 1 timma i ett garage för killar.

I lördags hamna jag på en fjortisfest i en lokal ute i skogen. Intressant... 

Söndags var jag med Elisabeth på Ikea :) sen blev det städning & middag. 

Likes

Comments

Kan inte alla bara sluta klaga nu när vi äntligen har fått snö i Göteborg ! Ja tack till snö och NEJ TACK till regn och slask! Visst att det är omöjligt att ta sig fram i stan och komma i tid är inte heller lätt. Skaffa bättre kläder och andvänd benen ! Eftersom bussarna knappt går här ute på landet. Väntar jag på att magnus ska komma hem. Sen får han köra hem mig och vovvarna :) Under tiden tänkte jag att jag skulle försöka lära mig själv att köra fyrhjuling :P Så nu ska jag ut och leka i snön =D

                                        Puss puss puss

Likes

Comments

Fick mig ett ordentligt slag i huvudet igår. Hjälpte Magnus mamma att ta in hästarna igår kväll. Men när jag skulle ta in Nizio blev han rädd och klämde mig. Jaja så kan det gå. :) Idag får jag hålla mig i sängen helt enkelt. Imorgon är det en ny dag. Är sugen på att rida...Men ska inte utsätta mitt stackars huve för det idag.

                              Nu ska jag fortsätta att inte göra nått ...

Likes

Comments

Ja vad ska man säga om M. Jag har iaf spenderar mycke av tiden med just han. Får se hur detta utvecklas. Har inte bråttom det med nått. Trivs bra med mitt liv som det är just nu så det återstår att se hur mitt status kommer se ut om några veckor/månader...

Tillökning i familjen ! Har blivit kattmamma åt två små sötnosar "Torsten/Kasper" & "Chili". Torsten som han kallas är en Maincon på ca. 8 månader och lilla chili är en bondkatt på 2 år.  Har dom däremot inte hemma hos mig pga att det inte få plats med mer djur.

1 nyårslöftet - brutet ! (Inte skaffa några med djur 2010)

                                        

Likes

Comments

Visst är det underbart att mysa med ngn en hel helg , men det är mer underbart att sedan bara få gå runt hemma och dega. Älskar att bo ensam. Nu ska jag hem till min kära bror som ar brytit benet.  Dricka kaffe och skvallra om dom senaste händelserna i mitt liv.

Finna en chans att även ett stort kap avslutas i mitt liv idag...

Likes

Comments

What about now ? 

what about today ?

what if you´re making me all that i was meant to be?

what if our love had never went away ? 

.....

Likes

Comments

Idag fyller jag 20 ! Kommer bli en en underbar dag idag , fast jag har lite ångest att behöva åldras :P Det blir dock ingen fest . Förhoppningsvis får jag till det i februari istället. Är fortfarande på jakt efter en bra lokal. Får njuta av festen jag hade förra året sålänge Som blev riktigt lyckad ;) Idag blir det iaf förfest hos mig sen blir det utgång med alla mina underbara vänner ! Åh vad jag älskar er , ni är underbara ! Puss puss puss puss puss...

Väntar på att Farmor och Peter ska komma och hämta mig och vovvarna. Blir lite firande med familjen och släkten idag ! Får ju inte plats så många i min lilla etta så ska vara hos min älskade mor.  

                                 Hipp hipp hura ! 

Likes

Comments

Blir nog en ridtur idag =D . Ska iaf med Lo upp till stallet . Har ju inte varit runt hästar sen jag sålde Pandora. Saknar verkligen att ha häst men har ju varken tiden eller ekonomin för det :( .Men ska nog ta upp ridningen igen. Det är så avslappnande att komma upp på hästryggen då och då .Även kiara har ju varit van att komma ut till landet /hästarna varje dag. Nånting som hon älskar. Måste bara vänja lea vid hästarna. 

Måste få tid över idag så jag kan träffa Natha ! Min älskling åker bort en vecka nu. Sol,bad och massa drinkar utan mig . Kommer sakna dig ! 

  Nej nu ska jag gå och möta upp Lollo

Likes

Comments

Ååh jag blir så fruktansvärt frustrerad när folk kommer fram och kallar min lilla skönhet för Chihuahua ? Stackars min Lea som måste bli jämförd med en ...  , Herregud är ni blinda ! Hon är nästan dubbelt så stor .Jag har inget emot ni som väljer att köpa er en liten chihuahua. Men det är ingen hund som skulle passa mig . Jag vill kunna gå långpromenader , träna och tävla m.m . Något som min lilla råtta klarar pga . att hon har "rätt" typer av småraser i sig. Hon kan leka med stora hundar utan  att gnälla (visst jag kan erkänna att hon gjorde det när hon var mindre) men kan redan nu säga att hon är mycke tuffare en Kiara och hon är snart 7 medans Lea är 7 MÅNADER !

    VS  

       Chihuahua                                      Min Lea

Likes

Comments