Midsommar pass i paddocken

Glad midsommar på er alla. Hoppas att ni har en super bra dag med mycket kul och stå hej. Själv tog jag ett pass med Isabella och Fattar i paddocken. Ja vi har en gräs paddock. Men ja först ut var ju Isabella och ja hon var lite taggad på att jobba under sadeln idag, men vart så klart något små sur efter ett tag och kickade. Fast bara en gång och gjorde sen det hon skulle. Hon tog traven på båda varven utan protester efter att ha bråkat lite och var nog egentligen mest bara glad över att bli vald framför Vattar. Då vi mest tränar att gå framåt, volter och trav utan att hitta på dumheter.

Sen vart det ju Vattars tur och han va nog lite besviken att Isabella vart vald först men sen så glömde han bort det. Vi fokuserad mycket på att ha en lugn trav men även att stärka galoppen lite mera, då den inte är riktigt hundra. Men vi la lite volter, snett igenom och tölt. Innan vi skulle avsluta så tog vi en avslappnande trav längst en sandväg och sen skrittade hem.

Känns lite tråkigt att det här är sista gången på ett par veckor som jag kommer rida dom här två. Och förhoppningsvis så hinner jag ta en tur med dom innan jag flyttar (om det nu blir så.)

Love Ayumu

Följ mig på: Bloglovin' , Blogkeen ,Instagram & YouTube


Gillar

Kommentarer