VECKANS PLANER

Bilder från Barcelona i oktober

MÅNDAG- Idag är killen min ledig så jag tänkte gå hem direkt efter jobbet bara. Han jobbar ju ganska sent annars så jag får ta vara på tiden tillsammans! Slå in någon julklapp ska jag också göra idag.

TISDAG- Jag hoppas att jag kommer iväg till Köpis för jag har nån julklapp till att fixa. Sedan är jag helt klar!

ONSDAG- Jag ser framemot denna dag eftersom vi ska vara julfina på jobbet hela dagen och på kvällen är det julbord! Vi ska stanna till hos en kollega innan också på en liten drink eller annat mys. Ska bli jättekul!

TORSDAG- Denna dag blir det nog middag hos pappa på kvällen. Alla kunde inte vara med på julafton på grund av jobb så vi skulle träffas lite innan för en mysig middag istället!

FREDAG- På fredagen vet jag inte riktigt vad som händer, vi har inga planer än så länge i alla fall. Får se helt enkelt!

LÖRDAG- Dan före dopparedan!! Jag ska packa ihop alla klappar och åka till pappa där jag ska fira jul. Vi klär granen denna dag så jag ska vara med och göra det hade jag tänkt. Jag åker hem igen på kvällen.

SÖNDAG- JULAFTON!!! Älskar denna högtid så mycket! På morgonen tänkte jag och Adam fira jul och ge varandra våra julklappar. Sedan gör jag mig iordning och åker till pappa och stannar där tills den 25e. Vi är inte så många utan bara familjen och farmor. Längtar tills att få mysa ordentligt med familjen bara!

  • Allmänt
  • Nära Villastaden, Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229