VECKANS PLANER

Måndag- Idag är jag tillbaka på jobbet som vanligt efter min sjukvecka. Känns bra, men jag blir hesare och hesare haha så är ju inte riktigt hundra än... Efter jobbet ska jag skriva handlingslista och gå och handla det mesta inför veckan. Sen blir det laga mat och chilla.

Tisdag- Imorgon blir det jobb som vanligt. Sen har jag faktiskt inget mer planerat för dagen.

Onsdag- Jobba i vanlig ordning och sedan hem och käka lite snabbt för att sedan åka iväg på dansträning. Får se hur mycket jag orkar vara med på dansen, men det är inte länge kvar på terminen nu så det gäller att hänga med de sista gångerna!

Torsdag- Jobbar. Sen börjar det ju bli dags att veta vad man ska köpa i julklappar till alla i familjen och Adam så det känns som att jag ska lägga lite tid på att kolla efter det! Tycker alltid det är lika svårt haha. Kom gärna med tips!

Fredag- Blev tjatigt nu hehe men jobb på dagen som vanligt. Nu blev jag lite sugen på att gå ut och äta med min fina Adam på fredag så det kanske jag ska föreslå ;) Så mysigt att gå på en liten dejt sådär!

Lördag- Jag har inga planer alls på lördag faktiskt. Om vädret och kroppen tillåter så tar jag mig förhoppningsvis ut på en lång promenad.

Söndag- Nu till det jag kommer längta till hela veckan! Jag och mamma ska till min syster Ida i Uppsala! Ida ska snart flytta in i en sprillans ny lägenhet så vi ska få kolla in hennes lägenhet och börja planera lite inredning osv. Ska bli jättekul! Efter det åker vi vidare till Stockholm en sväng för lite shopping och fika! Ser framemot det.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så kul med listor!!😍nouw.com/ellenholmberg
aylalinnea
aylalinnea,
Tycker jag med 😉 nouw.com/aylalinnea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229