Instagram @aylaaasa

Instagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasa

RESTEN AV VECKAN

MINA PLANER RESTEN AV VECKAN

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Min måndag bara swishade förbi. Det var full fart på jobbet vilket gjorde att dagen gick väldigt snabbt. Idag hade jag det lite lugnare. Jag kom ju på att jag har massa kul att se fram emot resterande dagar av denna vecka vilket gjorde mig på bra humör idag! Jag tror det är extra viktigt nu när det är så grått och mörkt ute, att man ändå har saker i vardagen som piggar upp.

  • Imorgon (onsdag) är det äntligen dags för dansen att dra igång igen! Så taggad! Det ska bli så kul att komma tillbaka efter det låånga lovet.
  • På torsdag ska ett ganska stort gäng från jobbet på AW! Det är hockey så vi ska käka och titta på matchen på Interpool. Det ska bli väldigt kul. Mysigt att få umgås utanför jobbet också!
  • På fredag ska jag direkt efter jobbet fixa läpparna, jag hade tid förra fredagen men fick avboka eftersom jag inte mådde så bra. Så jag hade tur att jag kunde boka en ny tid så snabbt! Snart ett år sedan jag gjorde första gången och jag är så nöjd! Efter det ska jag möta upp mamma och då tar vi tåget till syster i Uppsala. Vi ska sova där till lördag och bara ha det mysigt! Blir nog en runda på stan om jag känner oss rätt! ;)

Sen har jag inget planerat på söndagen, men jag brukar ju inte alls ha så här många planer ens! Det är min vecka det!

Kram Ayla

Gillar

Kommentarer