Instagram @aylaaasa

Instagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasa

PARIS IN PINK

REKLAM FÖR https://www.bga.se/

Ram HÄR // Poster HÄR

Kolla vilken fin poster och ram jag har fått hem ifrån BGA ! Älskar Paris-temat och att det känns som att det är ett rosa skimmer över staden. Jag har storleken 40x50 på den ni ser ovan. Jag har aldrig varit i Paris men någon gång ska jag nog ta mig dit! Nu har jag fått in lite mer vårkänsla i mitt hem tack vare denna fina poster.

Bga.se är ett familjeföretag som grundades i Gävle. Det gör att detta känns ännu mera speciellt och roligt eftersom Gävle är min hemstad och mitt hjärta! Företaget är idag nu butikskedja som har 10 butiker i Sverige och Norge! I deras sortiment hittar du över 20 000 produkter att välja och vraka mellan, med fokus på fotoramar, fotoalbum och posters.

Deras posters är av väldigt bra kvalitet och är gjorda av extra tjockt papper så att din poster håller längre. Så bra! Dessutom kommer pappret från ett hållbart skogsbruk och BGA trycker deras posters själva, vilket gör att deras miljöpåverkan minskar! Det jag blev otroligt positivt överraskad av var att både postern och ramen kommer väldigt bra inpackat i paketet! Det kändes väldigt tryggt att veta att allt kommer att vara helt när man får hem sina produkter. Jag har varit med om förr att postern är knölig eller till och med sönderriven, vilket inte kommer hända med Bga eftersom den kommer i ett rör av kartong. Ett väldigt stort plus i kanten av mig!

Det finns massor av olika motiv och teman på alla posters. Till exempel natur, köksmotiv och jättefina posters till barnrum. I mitt nästa hem ska jag göra en tavelvägg i köket och jag har redan fått grym inspo från Bga, HÄR hittar ni massa fina köksposters!

Jag hoppas att ni har fått upp ögonen lika mycket som jag har för https://www.bga.se/. Ni hittar även Bga på Instagram, Pinterest och Facebook under namnet bgainspo

Kram Ayla

Gillar

Kommentarer