MIN SMINKRUTIN

Innehåller affiliate-länkar

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 //

Om ni inte redan visste det så är jag väldigt intresserad av smink. Så därför tänkte jag visa mina "go to-" produkter och skriva om min sminkrutin!

Basen: På ett rengjort ansikte lägger jag en primer, just nu använder jag den ni ser på bilden från Smashbox. Sedan använder jag en rödaktig concealer under ögonen för att ta bort mörka ringar. Rött täcker blått. Om jag har röda finnar eller annat rött jag vill täcka använder jag den gul/ gröna. Efter det lägger jag fondation med en beautyblender. Den ni ser på bilder är från Too Faced och är min absoluta favorit! Jag brukar även spraya min fuktiga beautyblender med Mac Fix+. Sedan tar jag en ljus concealer och lägger som en triangel under ögonen, längs näsryggen, lite på hakan och lite i pannan. Efter det sätter jag allt med ett transparent löspuder från Lumene!

Contour: Jag använder paletten från Kat von D och bronzer från Benefit. Ibland bara bronzer eller bara paletten, det beror på humör ;) Sedan lägger jag rouge och highlighter. Älskar Mary Lou manizer från The Balm!

Fransar och Bryn: Jag böjer alltid mina fransar först! Tänk på att böja ca tre gånger; längst in, mitten och ytterst. Annars blir det bara ett hack på fransarna. Sedan målar jag fransarna med mascara.

Till sist gör jag brynen. Först med brynpenna, sedan ”städar” jag under med pennan ni ser nr. 12. Kan verkligen inte göra min bryn utan denna, men det går ju lika bra med vilken concealer som helst eller liknande. Till sist tar jag brow gel.

Och allra sist tar jag settingspray i hela ansiktet! Snåla inte!

  • Smink

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Så kul att se vad andra använder! 😊nouw.com/elinm
aylalinnea
aylalinnea,
Vad kul att du tycker det! 😁nouw.com/aylalinnea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229