Instagram @aylaaasa

Instagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasa

MIN HELG I BILDER

Hejsan på er!

I fredags var vi bjudna till Emelie på middag! Vi, killarna och lilla Milo. Det bjöds på pepparlax till förrätt och grillat till huvudrätt. Jag och Adam var så duktiga som åt upp laxen haha! Vi äter ju inte fisk i vanliga fall, så detta var ju en bra början!

Vi hade en mysig kväll och vi hann med lite gos med underbara Milo också. Såå söt!

Igår, lördag, var jag med mamma och Ida på hästtävling på dagen. Det gick väl lite väl sakta men det var mysigt att bara att få umgås en dag. Händer ju inte så ofta längre.

På kvällen möttes vi upp på stan för att äta middag. Det blev Grillo denna gång och det var gott som vanligt! Ni ser efterrätten här ovanför. Ser ut som värsta barnkalaset! Och barnsligt gott var det😉

Idag har jag bara varit hemma och fixat och donat lite! Vi låg kvar länge i sängen eftersom Adam inte börjar förrän vid 12 på söndagar. När Adam åkt till jobbet kollade jag serier ett tag, sedan plockade jag lite här i lägenheten bara. Skruvat ihop en pall, handlat mat och tvättat har också hunnits med!

Nu är vi redo för en ny vecka! Hoppas ni har haft en toppenhelg! ❤️

Kram Ayla

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Tack för alla bilder som gav mig mycket inspo till mitt framtida hem😍
nouw.com/evelinaglad
aylalinnea
aylalinnea,
åh vad kul! Tack😍❤️
nouw.com/aylalinnea