MIN HELG I BILDER

Vi började med att checka in på hotellet i Högbo! Så fina rum och det var faktiskt första gången jag bodde där. Jag var så taggad på denna enhetsresa!

Efter en inspirationsföreläsning med temat teambuilding var det fria aktiviteter och sedan dags för middag! Ni som känner mig och ser förrätten vet att jag inte åt den, MEN jag smakade faktiskt. Och den var ju fin så den fick vara med på bilden 😉 Varmrätten var mer i min smak! Mums!

Här ser ni efterrättsbuffén! Alltså den var helt magisk! Så jäkla mycket gott. Jag uppskattar verkligen detta sätt att bjuda på efterrätt istället för att behöva välja från en meny!

Efter middagen var det dans hela kvällen! Så roligt att se kollegorna släppa loss lite!

Frukosten dagen efter var också superbra! Vem älskar inte hotellfrukost lixom?! Resten av förmiddagen hade vi workshops med även det temat teambuilding. Tack alla fina kollegor!

När jag kom hem till stan igen gick jag och Adam ut på stan för en mysig lunch på Java. Sedan gick vi lite i butiker och jag köpte julpyntet som ni redan sett! På kvällen köpte vi pizza och chillade i soffan! En perfekt lördag om ni frågar mig.

Och igår var det ju första advent och dansuppvisning! Ni kan läsa mer om min söndag i mitt förra inlägg.

Hoppas alla haft en underbar första advent! Kram

  • Allmänt
  • Nära Hantverkargatan -, Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229