HÖSTLISTA

Slänger in en höstlista som verkligen är poppis nu och jag tycker det är kul att läsa andras listor. So here you go!

Favorit höstplagg?

En mysig stickad tröja som den jag har på mig på bilden och mina svarta overknee boots!

Favorit accessoar?

Hmm så svårt... Är chokers en accessoar? I så fall alla mina olika chokers! Även fast jag använder dom året om...

Vilken färg har du helst på naglarna?

Antingen en nude eller vinröd.

Favoritfärg på klädesplagg?

Haha svart som vanligt! Men även grått och militärgrönt.

Bästa skönhetsprodukten?

Måste nog säga min ansiktsmask från Loréal. Fuktgivande och bästa masken jag haft! Borde även bli bättre på att smörja in mina händer som blir torrare mot höst/vinter. Har ingen bra handkräm så tipsa gärna!

Vad är bäst med hösten?

Jag tycker att det bästa med hösten är att det är den snyggaste modesäsongen! Annars så är det alla fina färger innan det blir grått och att man inte känner sig tvingad att gå ut utan kan vara inne och mysa!

Vad är det sämsta med hösten?

Det sämsta är just att perioden mellan fina höstfärger och innan snön kommer är helt grå. Man ser knappt skillnad på mark, träd och himmel.

Godaste drycken?

Jaa eftersom jag varken dricker kaffe eller te får jag väl säga varm choklad då! Och att lyxa till det med vispgrädde ibland!

Favoritserie?

Jag måste nog säga Vänner... tittar om den för typ tredje gången just nu haha. Jag är en sån där tråkig typ som inte riktigt gillar att börja titta på nya saker utan vill jag kolla på nånting väljer jag något jag vet är bra!

Bästa doften?

Höstlöv! Innan dom ruttnar då haha! Har även fått en ny parfymfavorit från ett testprov när jag beställde från Kicks. Det är en unisex doft från Calvin Klein, underbar!

Vad gör du helst en regnig dag?

Då ligger jag hemma med familj eller bästa vännerna och har filmmaraton med en massa mysiga romantiska komedier och äter gott! Filmer som jag självklart sett tusen gånger redan haha ;) Eller sitter på ett café hur länge som helst och snackar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229