Instagram @aylaaasa

Instagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasaInstagram aylaaasa

Hösten är här!

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag insåg att det stått tomt här, så nu var det dags. I fredags hade jag och några tjejer från jobbet en riktigt härlig myskväll! Vi lagade mat och pratade hela kvällen. På lördagen åkte jag, Malin och Emelie ut till Eskön för att foto Malin och magen en (kanske) sista gång! Tror bilderna blev superbra! Emelie fotar och jag sminkar och stylar.

I söndags fyllde min älskade mamma år! Vi tog en lunch på Bakfickan och delade på en oxfilepizza! Min favorit. Efter det åkte vi till Ikea för lite shopping. Det blev faktiskt en hel del för mig. Nöjdast är jag med ett storpack med olika bunkar med lock! Hur bra som helst.

För mig har hösten börjat nu! I alla fall i sinnet haha! Älskar ju hösten så har längtat länge. Än är det lite för varmt för stickade tröjor, men snart så! Idag fyller min syster år! Så det blir firning för henne och farmor som också fyller. Hela min familj utom jag fyller i september som ni kanske märker!

Kram Ayla

Gillar

Kommentarer