FAVORITMÄRKE INOM HUDVÅRD

Innehåller affiliate-länkar

Jag har fått ett nytt favoritmärke inom hudvård! Det heter Dr.Jart och erbjuder massa olika krämer och serum m.m. Fick en produkt som prov en gång när jag handlade på Sephora och sedan dess har jag varit fast! Dessa tre produkter nedan använder jag näsan dagligen.

Peptidin Radiance Serum

Detta serum är det nyaste i badrumsskåpet och jag älskar det redan. Det är väldigt återfuktande och ger ett superfint glow! Om jag använder detta på morgonen och inte sminkar mig håller den mig återfuktad hela dagen.

Ni hittar det här

Ceramidin Cream

Denna ansiktskräm var det första jag testade av Dr.Jart. Den är lite tjockare än en vanlig kräm skulle jag säga, vilket är positivt för mig! Superskön i ansiktet och gör sitt jobb utmärkt!

Ni hittar denna här

Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

Detta är en grön kräm som förvandlas till beige på huden. Grönt korrigerar ju rött, vilket gör att denna är superbra om man har rödare partier i ansiktet. Under sommaren har jag använt denna som en BB-cream och inte behövt haft något mer än denna för att känna mig lite jämnare i hudtonen! Superbra! Så jag använder alltså denna när jag inte vill/orkar sminka mig så mycket. Även min mamma älskar den!

Ni hittar den här

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229