Header
Postad i: Tankar, Böcker

Som den sexuella människa jag är (är inte alla människor det?) så är jag nyfiken på kroppen. Som en hjälp till detta så har jag bestämt mig för att lyssna på Katarina Janouchs bok "Orgasmboken". Visst det är pinsamt men samtidigt så känner jag att jag vill veta, jag måste veta! Dessutom så behöver det inte alls vara pinsamt!

Likes

Comments

Postad i: vardag, Tankar

Ja vad ska man säga. Stressad är nog bara förnamnet. Fick dock reda på av jobbet idag att jag absolut inte behöver stressa och att jag ligger bra till i tid. Det är bara det att jag inte få den hjälp som dem har pratat om (personal brist!) och att jag har såå sjukt hög prestationsångest! Vill att allting ska bli bra o när det inte bli bra då blir jag både ledsen, besviken och stressad. Detsamma gäller faktiskt i ridningen, fast där sa till och med bäste vännen till mig på skarpen att släpp den förbannade prestationsångesten!

Hmmm man kanske skulle ta kontakt med en KBT psykolog o se om dem kan hjälpa mig med det för att det börja bli jobbigt 😑😓! Är trött på att alltid vara den "gulliga lilla Madde" som är så bra på allting! O framför allt den som ska vara den bästa på allting!

Likes

Comments

Postad i: Tankar, vardag

Alla som känner mig vet att jag inte är den som ger mig. Jag försöker o försöker o försöker ändå tills jag antingen misslyckas fatalt eller lyckas. Så har det varit hela mitt liv. Ända sen jag var liten så har jag fått kämpa emot oddsen men trots det så är jag där jag är idag. Så denna låten passa verkligen in på mig. Minns så väl hur jag nästan bölade när jag hörde låten när jag såg zootopia! Det var som en uppenbarelse för mig. Den beskriver precis hur jag känner mig, framför allt när det gäller relationen till mig själv och andra.

Så denna är dagens tema för mig! 😇

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Jag avskyr er! Varför ska ni, ja just ni, känslor vara så förbannade svåra o tampas med? Framför allt om man som jag råkar ha Aspergers/depression? Varför kan ni inte bara vara raka och enkla och inte så förbannat komplicerade? Plain and simple liksom! Detsamma gäller för hur man ska förklara och uttrycka sina känslor?!?!? Varför kan jag i hela fridens namn inte vara som alla andra normala människor och veta vad man känner och hur man ska tampas med det? Ska det vara så jävla svårt!

Känslor för mig är rena o skära vetenskapen. Jag vet hur det känns och hur man förklara de stora känslorna, dvs kärlek, glädje och arg! Men allt däremellan då? Nej då det går inte för lilla mig! Det är som om det är en helt outforskad del av mig som jag inte har varken möjlighet eller förmåga att utforska!

Det här var ett jätte svårt inlägg för mig att skriva eftersom jag inte vet om folk kommer att inse eller förstå vad jag menar! Jag vet inte ens själv ibland vad jag menar och hur ska jag då kunna förmedla det till andra? Framför allt människor som kanske inte känner mig eller ens vet vem jag är?

Ja gudars skymning vad det rullar i huvudet på mig ikväll! Önska jag bara kunde förklara med klarhet vad det är. Men hur när jag inte ens vet själv?

Likes

Comments