Hej från värmen!
Senaste tiden har jag nästan bara skrivit på mitt examensarbete på veckorna därför har bloggen varit lite tunn. Men nu är jag och mamma på Rhodos så tänkte skriva lite om hur vi har det här!

Just nu ligger vi båda på en varsin solstol och njuter av värmen. Idag är det första dagen som det är lite molnigt men jag måste erkänna att det är ganska skönt eftersom det är så varmt annars haha. När man kommer från Sverige är man ju inte van medelhavsvärme direkt haha.
Vi bor i Faliraki som ligger på den östra sidan av Rhodos, jättefint här! Samma färg på himlen som på vattnet så vi ska inte klaga. Hotellet heter Esperos mare och ligger precis vid havet. Vi startar varje dag med ett träningspass, jag har nämligen som mål att träna 66 dagar på raken så det är bra att jag samlar på mig D-vitamin nu så jag slipper vara sjuk *fingers crossed*. Efter träningspasset äter vi frukost och sen solar vi och äter ännu mer hela dagen som är kvar haha.
Maten här är jättegod verkligen, typiskt grekiskt. Mycket grekisk sallad med oliver och fetaost, grillat, lamm och massa frukt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments