Header

Vi grillade igår och det var supergott. Vi kommer nog köpa en sån där "monstergrill" nästa år...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade rätt i fredags när jag vägde mig. Vågen visade 90 kg och så ska man dra ifrån 1 kg om man väger sig med kläderna på.

Vägde mig imorse utan kläder och jag väger 89 kg. Denna tiden förra sommaren vägde jag 106 kg. Min plan och jag hoppas att det kommer funka att jag ska försöka gå ner iallafall 1 kg per vecka.

Blir det mer så är bara bonus, blir det mindes så är det faktiskt inte världens undergång för det, utan man får se till att ta tag nya tag nästan vecka därpå!

Likes

Comments

Idag promenerade familjen och jag på Mösseberg och det var riktigt skönt.

Jag är med i Viktväktarna och det funkar bra för mig. Men det sista så har jag inte räknat SP, men jag tror jag ska börja med det igen.

Idag har jag bara ätit för 2 SP. Till frukost åt jag 200 gram hallonkvarg och till lunch fruktsallad. Ikväll ska vi grilla!

Likes

Comments

Pulled pork, grönsaker och tortillabröd. Otroligt gott! Hat inte räknat ut SP men jag har inte ätit så mycket idag.

Likes

Comments

Imorse tog jag bilder 2 bilder på mig själv. Jag hoppas att jag kommer halverat mig samma tid nästa år!

Mitt midjemått är 115 och nyss vägde jag mig, 90 kg med kläder. Det sägs att man ska dra ifrån 1 kg när man väger sig med kläderna och då väger jag 89 kg.

Likes

Comments


Jag har vägt som mest 106 kg och nu i skrivandets stund väger jag omkring 90 kg. Min målvikt är att väga mellan 60 kg och 65 kg.

I min blogg kommer ni få följa mig på min viktresa. Jag kommer skriva om mina drömmar/funderingar, träning, mat/bak, promenader och allt som rör vikt och hälsa.

Jag är mamma till 3 helt underbara barn och som det är nu så kommer jag dö i förtid ifrån dem och orsaken till det är min vikt. Jag vill inte lämna mina älskade barn i förtid, jag vill dö i ålderdom.Jag är tillsammans med Mikael (barnens pappa) och han har lovat mig att vi ska prata om giftemål när jag väger 65 kg. Vi har varit gifta en gång förut (med varandra) men vi skildes och efter nåt år så blev vi tillsammans igen till våra men också till barnens stora glädje. Vi förlovades oss denna midsommar och det var en helt underbar dag.


Likes

Comments