Grønkåls chips

Det skal du bruge:
1 pose grønkål.
4 spsk. oliven olie eller alm. raps olie.
4 tsk. salt.

Til denne potions grønkåls chips, brugte jeg kun en halv pose grønkål.
Tænd ovnen på 160 grader.
Skyld grønkålen og skær stilken fri så du kun bruger bladene. Tør kålen så godt du kan på f.eks. et viskestykke. Jo tørre, jo bedre for så bliver de dejlig sprøde i ovnen.
Når kålen er godt tørret, kommer man olie og salt på. Jeg blandede det sammen i en skål, så alt olien og salten kom ordentligt rundt på alle bladene.
Kom kålen på en bage plade med bagepapir, og lad dem ligge som da de lå til tørre.
Bag dem  i 5-10 min. til de er lidt brune, hold øje for de kan hurtigt blive sorte.
De her fik 7 min.
Man kan komme grønkåls chips i en salat, det fiver det en dejlig sprød og saltet smag.


INSTAGRAM: ​ANNAKJ03

#grønkålschips
#grønkål
#chips
#sundret
#nemret
#nemmad
#hurtigmad
#hurtigsnack
#snack
#sundsnack
#healthysnack
#eatyourgreens
#healthy
#healthyfood
#healthychoice
#vegan
#recipe
#opskrift
#easyfood
#quickandeasy

xoxo Anna

Synes godt om

Kommentarer

elinm
elinm,
axkj
axkj,
Mange taak 😃
nouw.com/axkj
gratefulmarie
gratefulmarie,
ser vildt lækkert ud! vil så meget prøve denne opskrift istedet for chips
nouw.com/gratefulmarie
axkj
axkj,
Lyder rigtig godt!! Lad mig høre hvad du synes 😃
nouw.com/axkj