Jag är adopterad

Hej!

Jag har länge funderat över vad som är min nisch. Vad som gör mig lite extra speciell, något som alla kanske inte utsätts för men att man ändå kan tycka är intressant att läsa. Jag ställde mamma denna fråga och hon kom med en strålande ide' nästan direkt.

Svaret jag fick var: Hur mitt liv är som adopterad.

Detta är ett sådant stort och brett ämne vilket gör att jag inte kan få med allt jag har att säga i ett ända inlägg och tänkte därför starta en serie utav min resa. Jag tycker att adoption är hur intressant som helst och jag vill dessutom berätta hur jag ser på saken, om det påverkat mig och massa annat. Jag tänker även att jag ska ha en regelbunden uppdatering på serien, som det ser ut i nulägget kommer jag att publicerat ett nytt kapitel/ en ny del varje söndag.

För att göra detta så intressant och hjälpsamt som möjligt, har jag valt att fråga personer i landet som också blivit adopterade. Ang deras historia, hur dem påverkats och hur dem ser på saken.

Tanken med denna serie är att jag vill dela med mig av mina tankar och känslor och hjälpa folk som tycker att denna sits är jobbig.

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments