Resa

Hej!
Idag var det super fint väder här i Chaniá, Grekland det resulterade i att vi hängde vid poolen hela dagen. Jag och John gick upp klockan nio för att äta frukost. Efter frukosten gick vi upp till rummet, gjorde i ordning oss det sista och sedan gick vi "upp" till poolen och solade. När jag solar eller gör något liknande ish enformigt älskar jag att lyssna på podcasts. Under denna resan har jag lyssnat sönder på Mathildas och Andreas podcast. Dom har mycket fokus på jämställdhet vilket är väldigt aktuellt och viktigt. Jag tycker att dom har vettiga åsikter både baserade på fakta men även deras personliga åsikter. Deras åsikter är bra, vettiga och jag tycker att dom pratar "BRA", om man kan säga så?
I alla fall lite innan lunch tid hämtade vi upp läsk med lite små snacks ifrån hotellets bar och snart där efter gick vi ner igen för att äta lunch. När vi var klara med lunchen gick vi upp till poolen igen, badade och sedan solade vi en kortis innan vi gick ner till hotellrummet och duschade.

Nu har vi båda duschat och ligger i sängen och halv sover. Vi tänkte gå ner 18:00 till baren och sätta oss och spela kort med någon god drink och sedan gå till middagen 19:00 då middagen börjar.
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments