Resa

Hej!
Det vart inte mycket sömn för oss inatt, vi kom till hotellet runt 03:00 och då packade vi upp och jag sminkade av mig och sedan somnade vi.
Sedan ringde klockan 09:00 då jag nästan flög ur sängen, jag fixade i ordning mig, tog på mig en bikini och väckte John, sedan gick vi ner till frukostbuffén. Frukostbuffén var jättegod, men ett extra plus måste jag ge dom för croissanterna med nutella! När vi var mätta och belåtna efter en jättetrevlig frukostbuffé gick vi ut och la oss i solstolarna på stranden och solade och badade.
När det var lunch time åt vi lunch i STORA lass och sedan tog vi en sväng på "stan". Vi kollade först förbi på den andra sidan av vårt hotell där poolen finns och sedan gick vi längst gatan och kikade in i olika affärer.
Nu ligger vi i sängen och jag bloggar medan John precis kommit tillbaks efter att ha tränat på hotellets gym. Nu ska vi ta en nap innan vi ska göra oss i ordning till middags.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag på en hemmafest med temat halloween som min kompis anordnade. Jag var där och fixade innan festen började, jag gjorde kvällens spellista och fixade i ordning det sista. Sedan vid nio tiden började folk droppa in. Det blev ju kanske lite fler folk än vad vi räknat med, men det kanske man måste räkna med? I vilket fall, festen blev lyckad (!!) men dock lite tråkigt att jag inte hann fixa något läskigt att vara.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag i stan med min fina kompis Agnes. Vi skulle köpa det sista till en halloween fest vi ska till på fredag men ingen av oss hittade något, tråkigt. Jag hittade dock en väst på på NKs sport och fritids avdelning som jag kommer att kunna använda i alla olika väder och årstider. Bilder på västen kommer att läggas upp på kommande inlägg.
Sedan för att avsluta våran "shopping-runda" fikade vid på Espresso house i nk huset, vilket var jätte mysigt!
Puss

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Idag var jag på Nobelmuseet tillsammans med min klass. Det var ganska intressant. Det var coolt att alla nobelpristagarna sedan alla tider hängde uppe i taket och museet var jättefint. De hade flera olika utställningar och ett bra koncept.
Puss

Likes

Comments

Träning

Hej!
Idag började jag 13:10 och hade en lektion på 3h. Jag arbetade aktivt på en redovisning som jag ska hålla tillsammans med några ifrån klassen nästa vecka. Uppgiften handlar om att skriva om ett visst område med en ideologi touch. Jag jobbade över en stund i skolan och sedan gick jag till gymmet och körde ett bra ben- och rumppass.
Alla övningar körde jag 8-12 reps ggr 3 set. 

Rumppass:
Squats
Höftlyft i smithmaskin
Marklyft
Bensträck
Seated leg curl
Benpress
Utfallssteg
#friskis#friskissvettis #cornybig

Puss

Likes

Comments

Träning

Hej!
Idag körde jag ett arm-och mag pass tillsammans med min pojkvän. Vi möttes upp efter skolan och drog direkt till gymmet.
Alla övningar körde jag 8-12 reps ggr 3 set.

Biceps pass:
1. Bicepscurls
2. Sittande hammercurls
3. Sittande hantelcurls
4. Sittande bicepscurl
5. Curls med skivstång
6. Pull-ups

Magpass:
1. Vanliga situps med hantlar
2. Snea situps med hantlar
3. Fällkniven med pinne
4. Plankan
#barebells
Puss

Likes

Comments

Hej!
Klockan är nu 09:11 och vi sitter på tvärbanan på väg hem. Tråkigt att vi inte hann säga hejdå till alla där hemma men vi åker tidigt då John har serie finals match kl 12:00.
När vi kommer hem kommer jag att plugga det sista och sedan kolla serie tills Johns match är klar. Där efter tror jag att han kommer att hämta upp mig och dra med mig till gymmet. Jag hoppas så!
Resten av söndagen kommer troligtvis vara en vanlig söndag, plugga, äta, sova. Sedan är det måndag igen..
Puss

Likes

Comments