Detta är nog första gången i år jag har någon frisyr och inte bara låter det hänga som vanligt. Ser ju halvflint varje gång jag försöker göra en uppsättning pga mitt extremt tunna hår.
Idag är det fredag, som man har längtat. Nu är det exakt 9 dagar kvar av skola sen väntar 11 veckor sommarlov.

Likes

Comments

Oreo cheesecake och pink lemonad med mamma:-)

Likes

Comments

Min måndag har varit allt annat än bra, förutom dom 2 timmarna jag fick spendera på polestar fitness för att ta ut all aggression jag har emot betygssystemet för tillfället. Imorgon är det en ny dag vilket betyder nya tag. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Sista nationella är avklarade, så nu klappar jag mig själv på axeln och hoppas att resultaten är på min sida. Ska
bara ta det lugnt resten av dagen. Dragit på mig en rejäl muskelsträckning på framsida lår. Så allt som jag gör går tre gånger långsammare och jag får gå baklänges i trapporna, inte det roligaste direkt men har mig själv att skylla på!

Likes

Comments

Avslutar denna fantastiska långhelg med pizza och "förhoppningsvis" lite plugg.

Likes

Comments

Helgrått, älskar det.

Första dagen man kunnat gå ut utan jacka för min del, nu känns det verkligen som sommaren är här vilken minut som helst.
Blir ju väldigt mycket väder och sommarprat som vilken 65 åring som helst, men det är ju mer eller mindre det ända som får en att fortsätta orka just nu och ser fram emot att äntligen få en lång ledighet och inte behöva ställa den förbaskade klockan varje morgon. Behöver sommarlov nu. Därför ska jag tvinga fram sommaren med att äta vattenmelon!

Likes

Comments

Långhelgen firades med fika och många timmar på live night. Live night är ett evenemang på rytmus gymnasiet där treorna spelar upp akter som ett slutprov på det dom har lärt sig, har tyvärr inga bilder från det eftersom mobilen dog. Tanken va ju att hitta på något efter live night men alla va så trötta så planerna gick upp i rök, lika bra det så trött som jag var igår.

Vädret idag är ju för härligt, så snart ska jag ta en lång promenad och bara njuta innan regnet kommer tillbaka.
Ni borde göra detsamma!

Likes

Comments

Instagram@axameur