Då är man här.. 23 år, arbetslös, bor hos mamma och singel.. Jag har ett väldigt händelselöst och tråkigt liv. Och ändå undrar jag varför jag är singel.. Jag menar vem vill vara tillsammans med en tjej som inte har ett liv och inte heller vet hur hon ska förbättra de.. Jag lever på 2800 i månaden och utöver de betalar min mamma i stort sätt för allt, vilket är skit för hon har inte den bästa ekonomiska situationen heller.. Jag får hyfsat ofta frågan varför jag är singel, men i stället för att fråga mig de så kan ni ju i stället ge mig svaret på de. Hur fan ska jag kunna veta de? Jag är mig själv och har alltid vart de så antagligen är inte de nog. Men jag tänker inte ändra på mig för att få någon att tycka om mig! Även om jag ändrar mig så kommer jag bli lämnad om de inte är rätt ändå så de är inte värt de.

Sen har jag tänkt på en sak som stör mig som FAN! Rika människor som säger att dom inte har "råd". När dom säger att dom inte har mycket/ont om pengar så menar dom att dom inte kan köpa en bil för 1 miljon denna månaden typ eller att dom inte kan käka oxfilé 7 dagar i veckan utan 5 i stället.. När jag/vi säger att jag/vi inte har pengar menar vi/jag att man typ inte kan köpa mjölk.. Lite skillnad.. Blir så trött på klassskillnader! Och all propaganda om girlpower! Finns inte en klädaffär som inte säljer tröjor som det står "Girl Power", "Girls Club" osv på. Tycker de har blivit för mycket nu. Inte för att jag inte tycker att tjejer är starka osv men man behöver ju inte hålla på och skriva de överallt! Tona ner de lite.
De va bara lite av Lill Fias tankar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 27 Readers

Likes

Comments

Kul att man för ett tag sen trodde att man kanske inte skulle behöva vara ensam på alla helvetets dag och att det var min tur nu att vara "lycklig" men så visa de sig än en gång att de bara va ett skämt.. Att de bara va en sån som ville leka med mina känslor för att den själv inte kunde få några.. Så nu är man återigen tillbaka där man va för ca 3 år sedan, fast i ett mörker som bara jag kan ta mig ut ur. För ingen annan förstår och kan hjälpa en, för man kan inte bota känslor.. Man kan inte trycka på en knapp och sen är det borta utan man får kämpa varje dag med att jobba upp sig själv.. Men just nu är det svårt för jag är i det stadiet att jag inte ser något ljus i slutet av tunneln.. Bara en jävla massa mörker. Jag vill må bra.. Jag väljer inte att vara kvar i mörkret, jag har bara ingen ork psykiskt, för det har hänt så många gånger nu att jag inte kan tänka mig att jag någonsin kommer hitta en kille som älskar mig tillbaka.. Vrf skulle jag de? Jag är inte bra nog. Jag är inte fin nog. Jag är helt enkelt inte älskvärd. Känns som att jag förtjänade det som hände mig den gången på den där efterfesten för vrf skulle jag va värd nåt bättre.. Det är ingen kille som någonsin har värdesatt mig så vrf skulle de ändras nu.. De känns så jävla jobbigt att prata om detta med någon också för det är ingen som förstår hur jag funkar.. Det ändå alla säger är: "släpp honom", " han va ändå inte bra, de såg jag direkt", "gå ut, ha kul", "skit i honom, du är värd bättre" osv... Hur jävla lätt tror dom att de är?! Om det hade vart så lätt hade jag väll inte mått så dåligt som jag gör fortfarande eller? Jag tycker ju fan inte att det är kul!! Men när det blir som de blir får man leva med skadorna och vårda dom tills det bara är ärr kvar.. Om man har tur läker de snabbt.

Likes

Comments

Why is everything so wrong

When all i want is for it to be wright.

Why is everything so sad

When all i want is for it to be happy.

Why is everything so negative

When all i want is for it to be positive.

Why am i stuck in the past

When all i want is to be here in the present.

Why am i thinking about you

When all i want is to be thinking about everything else.

Why do i still want you

When clearly you dont want me.

Why.

Likes

Comments

I don't know what to do

I can't give you what you want

Idont know what to say

I can't give you what you need

I don't know what to feel

I can't give you anything

Likes

Comments

Jag orkar fan inte vara deprimerad mer! Jag vill för en gångs skull vara glad en hel dag och le på riktigt! Men de är lite svårt att göra de när man bara blir påmind av sig själv om hur dåligt man mår hela tiden. Nu mår jag även dåligt på grund av den värsta saken! Singel saken! Men de va ju för att jag började tycka om en person som jag trodde tyckte om mig tillbaka men så va de ju inte såklart. Plus att alla runt omkring mig får killar och tjejer. De är ju verkligen då man inser hur ensam man verkligen är :( Jag hatar denna känsla! De känns liksom som att man sitter på ett tåg som inte rör på sig, den står bara helt stilla och har tappat bort spåret som leder framåt. Men jag är inte desperat! Jag bara önska att de nån gång kunde vara min tur. Men men än är de ju inte över.. Tyvärr. 

Tänkte en dikt passa bra att göra

Nowhere

I'm trapped on a road that leads somewhere

Or maybe nowhere

I'm running out of air

In this pit of despair

Should i continue, do I dare

There's a wind and I dont care

It's blowing me away to this place called nowhere

Dispair, dispair, dispair

Is there someone out there

Am i alone in this atmosphere

I can't see life anywhere

Dispair, dispair, dispair

Likes

Comments

I går var jag, min syster och min mamma hos in mormor och morfar. Dem ville överraska oss med tårta och mat eftersom att vi fyllt år. Mamma hade väll berättat hur dåligt vi mådde pga att ingen i våran släkt någonsin vill fira oss eller ens bryr sig om oss (mig och min tvilling). Dem ända personerna i våran släkt som verkligen bryr sig om oss två är våran mormor och morfar! Jag älskar dem jätte mycket!! det spelar ingen roll om man inte träffar dem så ofta för dem älskar en lika mycket för det! Dem frågar alltid hur det går för en och att dem är stolta över det lilla man gör! Ingen annan i våran släkt gör det! När dem säger det så menar dem det men när någon annan säger det så är det bara tomma ord för att verka intresserad. När mormor och morfar försvinner så försvinner även allt som håller ihop våran familj tror jag.

Likes

Comments

Ja, snart va man 20 och allt är underbart! Fyller på torsdag och har underbara vänner som ska bjuda mig på middag :D Han aldrig haft så goa vänner innan! Våren är äntligen här och jag mår skit bra! Jag har varit konstigt pigg och glad dem senaste dagarna! Men ett minus är att jag ätit jätte lite i typ fyra dagar och jag tror kroppen börjar märka det nu :/ Jag har aldrig ätit speciellt mycket men nu har jag ätit ännu mindre så det är inte bra :/ Jag gör det inte med vilje, jag är bara aldrig hungrig längre :( Min kompis säger hela tiden att jag har anorexia för att han vet tydligen vilka symptom man har :P Men det tror inte jag :) Jag fryser nästan alltid, går jätte snabbt, är ganska smal, äter inte alls mycket och mår illa hela tiden :P Men det betyder väll inte att man är anorektiker? Jag har jätte dåligt emunförsvar också men det har jag ju alltid haft :) Allt är faktiskt relativt underbart just nu :) Problemen är undangömda :) Just nu fokuserar jag bara på att leva och göra bra i från mig i skolan :) Så det ska va :) Don´t worry be happy!!!!

Peace out :)

Gjorde en liten video när jag sjöng med till marry you med bruno mars också :P haha, sen råkade jag lägga ut den på youtube... :P hehe :)


Likes

Comments

När allting på dig vräker
Och hoppet bara släpper
Är det en sak som är säker
Med tiden såren läker

Man hoppas på ett tecken
Att få bort den där fläcken
Men ju mer tiden går
Så blir dom mer som sår

Framtiden är osäker
Man vet aldrig vad som händer
En dag det kanske vänder
Och universum lycka till dig sänder

Likes

Comments

Jag fattar inte varför vissa vill att man ska ändra på sig för att andra ska tycka om en mer! Jag har hört från många att jag behöver ändra både de ena och andra, men va fan kan man inte bara få vara sig själv?? Jag skiter hellre i att umgås med dom människorna då än att ändra på mig! Gillar dom inte mig som jag är, varför skulle då jag gilla dom? Alla säger ju att man ska vara sig själv och inte låtsas vara någon man inte är,låt mig få vara mig då. Det finns alltid något hos mig som någon stör sig på och ska jag ändra på allt så finns det inget kvar av mig sen. Jag har mycket viktigare saker att tänka på hur jag är och beter mig bland vissa människor. Jag vet inte längre om det var något positivt eller negativt att börja i skolan. Det kommer alltid en tid då man bara vill sluta och inte gå kvar, den grejen har hänt många gånger för mig och då har jag inte hållt ut och tänkt på mina studier utan jag sket i det men det tänker jag inte göra nu! Jag går i skolan för att jag vill ha en framtid, om jag får vänner eller inte är inte viktigare än mina studier för det är ju för min skull jag går i skolan, för min framtid. Klart det är för jävla jobbigt att inte ha någon att vara med men det har jag ju, jag är inte helt ensam. Jag har lagt ner för mycket på att tänka vad folk tycker om mig och försökt vara perfekt men det funkar inte i längden. Jag orkar inte det mer. 

If you dont like me then dont be with me :)

Simple as that! :)

Yolo ;)

Likes

Comments

I enter in silence

I leave in silence
I talk in silence
I walk in silence
But my thoughts are loud

I dream big
I do little
I hope for nothing
I lose everything
But i want something

I have a family
I have a pet
I have a home
I have music
So i dont need you

I go to school
I do my homework
Im silent in class
I let the time pass
And im the one you think of last

Likes

Comments