- vilka är man omgiven av? -

Daily life

Sitter i soffan och kollar på youtube klipp i vanlig ordning. Har typ precis ätit Pesto pasta med kyckling. Det blir rester fram till Fredag som ni vet så kommer i stort sett äta det minst en dag till så ni slipper se maten igen haha!
Nu på kvällen så drog vi iväg och körde Crosstrainer, eller ja, jag fick börja på en cykel för kom lite efter bästa P och det var så mycket folk på Cardio-maskinerna! Men sen gick det en tjej och då snodde jag Crosstrainern mohaha.

Annars idag har det varit lugnt, skulle klippa gräset men det gick sådär. Kumla bostäder skulle olja om staketen så vi var tvungna att ta bort gallret som vi har står, (staketet har så stora hål i sig så Molly kan skutta ut om hon skulle vilja samt att det inte sträcker sig hela vägen till väggen.) tänkte då passa på att trimma gräset som vi inte kommer åt annars.
Först när jag började så dog batteriet, hann göra typ en meter. Tänkte aja, får ladda upp det och köra sen. Senare när jag försöker komma igång igen så tar tråden slut?! Så.. blev inte mer än så.

Nej nu ska jag fortsätta kolla, just nu ska jag kolla på älskade Helen Torsgården. Sen ska jag börja läsa en ny bok, mor och jag köpte Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater ihop och jag ska börja läsa dom. Får vi se om dom är något att ha.

Gillar

Kommentarer

ZannaSvard
ZannaSvard,
Måste bah säga att jag älskar ditt ”mohaha”, jag kunde höra det i huvudet när jag läste det haha😂 Så typsikt att allt gick åt skogen, boken låter superintressanr! Du får skriva vad du tyckte sen och betygsätta den! Kram😁💛nouw.com/zannasvard
aworkinprogress
aworkinprogress,
Hahah eller hur jag säger det oftast när jag skriver det 😂😂 ja jag ska göra ett inlägg sen när jag läst den 😄 kanske ska börja dela på de böcker man läser nu när jag kommit igång och läsa igen, kram 🥰❤nouw.com/aworkinprogress
MEricsson
MEricsson,
Det finns två till av denna en är pyskopater och den andra dåliga chefer. Men omgivigen av idioter är bra håller på med psykopater just nu! 😊nouw.com/mericsson
aworkinprogress
aworkinprogress,
Psykopater har jag hemma och ska läsa efter idioter 😁😁nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229