- Q/A del 1 -

Bloggutmaning

Jag delade upp frågorna från frågestunden för att få en del som är endast bloggfrågor och resten är andra frågor. Så här kommer del 1, håll utkik imorgon för då kommer del 2!
Tack till er som ställt frågor på den här frågestunden, hoppas ni gillar svaren.
@paamcakees @aaphoto @LadyInaa @ZannaSvard @Yela @Karolinee @minasvarld @emmathoren

Läser du några bloggar dagligen? Vilka isåfall? Har du några favoritbloggar?

Jag slår ihop dessa två frågor också eftersom mina favoritbloggar är de som jag läser dagligen eller väldigt ofta. Har funnit en hel del nya bloggar nu på senaste med och en del av de som jag läser dagligen är dessa:
@Zheeva @Yela @ZannaSvard @paamcakees @Karolinee @Emmaengstrom
Det är fler som jag följer som inte är nämnda här såklart, Men de är inte mindre intressanta på något sätt för det :) det är endast för att listan blir otrolig lång annars!

Hur gammal var du när du började blogga?

Min allra första blogg (har haft minst 304857 stycken ungefär) startade jag när jag var typ .. 15 år kanske? (Är 26 år idag så är ett par år nu haha).

Vad tycker du är de bästa vs sämsta med att blogga?

Det bästa med att blogga är att just få skriva, även om det bara handlar om min vardag så är det något med att få skriva det som en dagbok. Sen när man har en blogg så läser man även andras och då skapar man en härlig gemenskap.

Det sämsta är väl att jag ibland kan känna typ ”press” att skriva intressant för att det ska bli värt att läsa. Men försöker tänka att det är mest för min skull som jag skriver.

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,
Vad roligt att läsa!😍nouw.com/paamcakees
aworkinprogress
aworkinprogress,
aaphoto
aaphoto,
Kul att få veta 😊nouw.com/aaphoto
aworkinprogress
aworkinprogress,
Roligt att du tycker det 😄nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229