- prioritera om -

Daily life

Då var klockan redan efter 16.00, dagen började lite segt idag men sen kom vi iväg till Marieberg för att köpa ny tråd till trimmern. Vi gick även in till ÖoB en sväng. Sen hemåt för att greja lite, så nu är det klippt på baksidan samt lite tillfixat i kanterna, vi slängde även bort all skit i en sopsäck som måste åka med till tippen en dag.

Nu ska jag nog kolla vidare på "The Hunger games - Mockingjay Part 1" en stund innan jag bråkar med sambon gen och ber honom hjälpa mig i förrådet hihihi. Har kommit igång och rensat här hemma. Vill rensa bort sånt där som jag vet bara ligger men som jag likt förbannat håller fast vid.
Vi har bestämt oss för att efter Ullared ska vi spara allt vi kan för att kunna komma vidare till ett hus istället för lägenhet. Vi har som mål att vi ska börja kolla nästa år efter vi vet om sambon blir kvar på Lidl, han har ett halvårs provanställning nu på deras nyöppnade Centrallager i Örebro från sista September (först upplärning från den här veckan).

Eftersom vi vill satsa på hus så ska jag prioritera bort typ tatueringen jag hade tänkt göra i Oktober, avbokade tiden idag. Samt så ska jag efter att ha fyllt på fransarna imorgon ha ett uppehåll på det med, för att spara på allt som går. Ska försöka att inte köpa onödigt och sånt som kan vänta ett tag liksom.

Kan inte ni berätta hur ni bor? Lägenhet? Hus?

bilden är från gårdagens Pyramidpass på gymmet, sååå jobbigt! Svettades även i 30 sekunders pauserna emellan haha!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Man får tänka smart och spara in på allt som går om det är något man vill ha! <3nouw.com/emmaengstrom
aworkinprogress
aworkinprogress,
Ja exakt 🥰❤nouw.com/aworkinprogress
Zheeva
Zheeva,
Vi bor i hus 😀nouw.com/zheeva
aworkinprogress
aworkinprogress,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229