- orkar inte -

Daily life, Shopping

Jobbat mellan 7-16 idag, rätt så lugn dag faktiskt. Efter jobbet blev det hemåt för att inte göra speciellt mycket haha. Nu har jag precis varit ute och gått med bästa P och hundarna så nu blir det lite tv och försöka sova rätt snart.

Började packa upp Ullaredsfynden lite förut men jag kände att jag orkar inte ge en nära titt på allt haha! Jag berättar istället vad jag ungefär har fyndat.
Jag försökte att inte handla för att handla och det tycker jag inte att jag gjort. Utan bara sånt som jag vet behövdes liksom.
Dels en massa gott till Mollan (självklart), lite tröjor och koftor i färger som jag inte redan har (förra gången blev jag överexalterad och köpte sånt jag redan hade nästan). Köpte lite parfymer, grejer till håret, en ny liten radio, en locktång så ska försöka kunna locka håret lite ibland. Sängkläder. och lite småsaker. Kort och gott haha!

Ni kan få se närmare på en del saker i framtida inlägg när det används :)

Gillar

Kommentarer

Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
Brukar ALLTID köpa en massa till hunden när jag är där. Tycker oftast att det är billigare att handla till djuren där än hemma :p nouw.com/mikaelastenmark
aworkinprogress
aworkinprogress,
Men eller hur det är ett måste när man är där 😄 och hunden är så nöjd så 😍nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229